AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 7.1 myyntiin Suomessa 379 euron hintaan 5. marraskuuta

HMD Global on tänään ilmoittanut lokakuussa julkaistun Nokia 7.1 -puhelimen hinnoittelun Suomessa. Aikaisemmin puhelimen on ilmoitettu tulevan myyntiin maanantaina 5. marraskuuta ja hinnaksi ilmoitettiin tänään 379 euroa.

Yksi Nokia 7.1:n pääominaisuuksista löytyy näytön PureDisplay-ominaisuudesta, joka tarjoaa korkeamman kontrastin, kirkkaammat ja todenmukaiset värit sekä terävämmät yksityiskohdat kaikissa sisällöissä HDR-tasoisena. Itse puhelimen näyttö on kooltaan 5,84 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Nokia 7.1 on myös ensimmäinen lovinäytöllä varusteltu Nokia-puhelin, joka tuodaan myyntiin Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme hyvin ylpeitä HMD-tiimissä voidessamme tarjota kuluttajille älypuhelimen, jossa eri sisältötuottajien, kuten esimerkiksi Netlixin ja Amazonin, HDR-sisältö on lähes elokuvateattereiden tasoa. Nokia 7.1 -älypuhelimella voi myös vaivatta ottaa studiotasoisia valokuvia”, sanoo Ossi Korpela, HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja.

Uusi Nokia 7.1 on varusteltu 6000-sarjan alumiinikehyksellä sekä lasisella takapinnalla. Kameroissa HMD Global on tehnyt yhteistyötä ZEISS:n kanssa. Pääkamera koostuu 12 megapikselin sekä 5 megapikselin sensoreista. Kameroissa on kaksivaiheinen tunnistus, joka tarjoaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen. Bokeh-kuvia voi ottaa kahdella takakameralla tai 8 megapikselin etukameralla. Epävakaiden käsien vaikutusta voi vähentää käyttämällä sähköistä kuvanvakausteknologiaa (EIS).

Tehoista puhelimessa vastaa Qualcommin Snapdragon 636 -järjestelmäpiiri. Puhelin tukee myös muistikortteja aina 400 gigatavuun asti. Nokia 7.1 on varusteltu lisäksi USB-C-tyypin liittimellä, 3,5 mm kuulokeliittimellä sekä yhdellä kaiuttimella. Akun kooksi on kerrottu 3060 milliampeerituntia.

Suomessa Nokia 7.1 on tarjolla kahdessa värissä, jotka ovat korkeakiiltoinen keskiyön sininen ja korkeakiiltoinen teräs. HMD Global tuo tarjolle ainoastaan suuremmille 4 gigatavun RAM-muistilla sekä 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustellun version. Myynti alkaa siis 5. marraskuuta ja hintaa on 379 euroa. Suomessa uuden Nokia 7.1 -älypuhelimen markkinointikampanjassa on mukana muun muassa HMD Globalin pitkäaikainen yhteistyökumppani ja Nokia-puhelinten brändilähettiläs koripalloilija Lauri Markkanen.

Nokia 7.1:n tekniset tiedot:

  • Näyttö: 5,84 tuumaa Full HD+, PureDisplay, 19:9-kuvasuhde, Gorilla Glass 3
  • Suoritin: Snapdragon 636
  • RAM-muisti: 4 gigatavua
  • Tallennustila: 64 gigatavua, muistikorttipaikka (max 400  Gt)
  • Akku: 3060 mAh, Quick Charge 3.0 -tuki
  • Kamerat: 12 + 5 MP pääkamera ja 8 MP etukamera
  • Käyttöjärjestelmä: Android 8.1 Oreo
  • Värit: sininen, teräs
  • Muuta: USB-C, sormenjälkilukija, 3,5mm kuulokeliitin

Lähde: HMD Globalin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android