HMDNokiaYleinen

Julkaiseeko HMD Global huomenna kilpailijan Applen AirPods-kuulokkeille? – ”Nokia True Wireless Earbuds V1”

Nokia 7.1 ja Sunfly T02.

HMD Global järjestää julkaisutilaisuuden huomenna 4. lokakuuta 2018 Lontoossa. Tilaisuudessa odotetaan ainakin Nokia 7.1 -älypuhelinta, joka paljastui tänään kokonaisuudessaan Amazon.es -verkkokaupasta. On kuitenkin mahdollista, että Nokia 7.1 ei tule jäämään ainoaksi uutuuslaitteeksi HMD Globalilta, sillä luvassa saattaa olla myös kilpailija Applen AirPods-kuulokkeille.

Kerroimme jo helmikuussa mielenkiintoisesta löydöksestä, joka viittasi mahdollisesti kehitteillä olleisiin langattomiin Nokia Earbuds -kuulokkeisiin. Tällöin kerroimme kuulokkeiden olevan kiinalaisen elektroniikkavalmistaja Şunflyn käsialaa. Ensimmäisistä tiedoista alkaa olemaan pian jo 8 kuukautta aikaa, eikä kuulokkeita ole vieläkään julkaistu. Nokia Earbuds -kuulokkeista on kuitenkin nyt kerrottavana uusia tietoja, sillä SuomiMobiilin saamien tietojen mukaan HMD Globalin pian julkaistavat kuulokkeet ovat päätyneet jälleenmyyjien tietokantoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan kuulokkeet kantavat nimeä ”Nokia True Wireless Earbuds V1” ja mallinumero on BH-705. Kuulokkeista ei ole toistaiseksi saatavilla tarkkoja teknisiä tietoja, mutta nimen ja sertifiointitietojen perusteella on syytä odottaa täysin langattomia nappikuulokkeita. Hinnaksi kuulokkeille on ilmoitettu 108 euroa, mutta riippuen jälleenmyyjistä hinta tulee todennäköisesti asettumaan 100 euron tietämiin.

Samanaikaisesti Nokia True Wireless Earbuds V1 -kuulokkeiden kanssa jälleenmyyjät ovat saaneet tiedon uusista WH-501-mallinumeroa kantavista ”Nokia Active Wired Earphones V2” -kuulokkeista, joiden hinta tulee asettumaan 30 euron tietämiin. Kuulokkeet on todennäköisesti seuraajat HMD Globalin viime vuoden langallisille nappikuulokkeille. Lisäksi tietoja on muutamista Nokia 7.1 -puhelimelle tarkoitetuista suojakuorista. Tiedoissa ovat muun muassa CC-170-mallikoodi, joka on Nokia 7.1 Clear Case, kun taasen CP-270-mallikoodi on Nokia 7.1 Flip Cover. Kuoret ovat tulossa tarjolle mustana ja harmaana 11 euron hintaa, kun taasen Clear Case maksaa 8 euroa.

  • Nokia True Wireless Earbuds V1 (BH-705) = noin 100 €
  • Nokia Active Wired Earphones V2 (WH-501) = noin 30 €
  • Nokia 7.1 Flip Cover (CC-270) = 11 €
  • Nokia 7.1 Clear Case (CC-170) = 8 €

Huomenna järjestettävässä julkaisutilaisuudessa voidaan siis tulla näkemään HMD Globalilta myös uusia kuulokkeita Nokia 7.1 -puhelimen ohella.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD