HMD globalNokiaYleinen

HMD Global saattaa julkaista uuden 4G-yhteyksillä varustellun Nokia-peruspuhelimen

HMD Global on julkaissut kuluvan vuoden aikana Nokia 8110 4G -peruspuhelimen, jossa on nimensä mukaisesti 4G-yhteydet. Kyseessä on kehittyneellä KaiOS-käyttöjärjestelmällä varusteltu puhelin. HMD Globalilta on kuitenkin luvassa lähiaikoina uusia Nokia-merkkisiä peruspuhelimia 4G-yhteyksillä.

PhoneArena.com kertoo intialaiseen DNA India -sivustoon perustuen, että HMD Globalin Intian maajohtaja Ajey Mehta on antanut mielenkiintoisen lausunnon. Mehtan mukaan HMD Global tutkiin mahdollisuutta julkaista 4G-yhteyksillä varusteltua peruspuhelinta kohtuuhintaisena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole kuitenkaan annettu minkäänlaista aikataulua, milloin uusia 4G-peruspuhelimia voitaisiin nähdä. HMD Global aloitti vasta lokakuun aikana Nokia 8110 4G -puhelimen myymisen Intiassa. HMD Globalilta ei ole vuoden 2018 aikana nähty kuin yksi uusi peruspuhelin.

Lähde: PhoneArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kuvassa oleva banaanin ”kehittynyt” vaiko ”kehitysvammainen” käyttöjärjestelmä KaiOS, ei kuulema juurikaa päästä tekemään yhtään mitää varsinaiseen älypuhelimeen nähden, kosmeettisesti 4G. Toimii ehkä mokkulana laitteen perässä mutta selaimetkin on kuulemma jokseenkin rajalliset ja tyhmennetyt. Suoritin ja muisti Snapdragon 205, 2-ytiminen ARM Cortex-A7 1,1 GHz, Adreno 304 -grafiikkasuoritin
    RAM-muisti, ”huikea” 0,5 gigatavua, Tallennusmuisti, 4 gigatavua – unohda sovlellukset, androidilla 8Gt ei riitä edes ladattaville sovelluksille sitten Android 5 Kitkatin ja jopa 1GHz 4-ydin suoritin tukkeutuisi millä tahansa alustalla, miten tämä 2 ytiminen jaksaisi vorkkia edes modeemina laitteiden perässä … Tiedonkeruu, tietoturva – ? Lähettää enemmän kun jaksaa ottaa mitään vastaan. Sopii seurantakapulaksi ensiluokkaa käyville koululaisille ja eksyville mummoille. Kaikki paukut taitaa hukkua niiden taustalla pyörimiseen. Jotain millä saa kesällä banaanikärpäsiä ja syksyllä rapsikuoriasia tykö ainakin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global