DNAOnePlusYleinen

OnePlus ja DNA aloittavat yhteistyön uuden lippulaivapuhelimen myynnin myötä

OnePlus ja DNA ovat julkistaneet yhteistyösopimuksensa uuden OnePlus 6T:n julkistamisen alla. OnePlus jatkaa kasvuaan Suomessa uuden kumppanin ja vahvan yhteisön voimin.

OnePlusin kolmas virallinen jälleenmyyjä Suomessa on DNA. Yhteistyö alkaa 6. marraskuuta OnePlus 6T:n myynnin alkaessa. Yhteistyö on osa OnePlusin panostuksia Suomen markkinoille ja vastaus faniyhteisön toiveisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlusin puhelimista on ollut kuluttajien suosikki, ja se löytyy kuukaudesta toiseen myyntilistojen kärjestä. Yhteistyö DNA:n ja muiden vahvojen kumppaneiden kanssa antaa OnePlusille mahdollisuuden kasvaa Suomessa. DNA on OnePlusille erinomainen kumppani, sillä se on luonut vahvat suhteet asiakkaidensa kanssa. DNA osoittaa myös OnePlusin Never Settle -asennetta kehittämällä jatkuvasti palveluitaan.

”Suomessa on vahva OnePlus-yhteisö, ja toivomme, että voimme tavoittaa heidät myös kumppaneidemme avulla. Suomalaiset fanimme ovat toivoneet yhteistyötä DNA:n kanssa, ja meille kumppanuus DNA:n kanssa sopii erinomaisesti. DNA on meille tärkeä kumppani tavoitellessamme jatkuvaa kasvua markkinassa”, sanoo OnePlus Suomen maajohtaja Tuomas Lampén.

OnePlus-yhteisö ja DNA:n asiakkaat ovat toivoneet yhteistyötä jo pitkään. Yhteistyö alkaa OnePlus 6T:n julkaisun myötä. Puhelin julkaistaan 29. lokakuuta ja sen myynti alkaa 6. marraskuuta.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme valikoimaamme uuden huippukiinnostavan merkin. OnePlus-puhelimien tekninen kyvykkyys on laitteen hintaan nähden tunnetusti todella hyvällä tasolla, joten tuomme OnePlus 6T:n hyvin mieluusti tarjolle myyntikanaviimme”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Lähde: OnePlussan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:DNA