HMDNokiaYleinen

HMD Global solmi pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen Isac Elliotin kanssa

Isac Elliot on HMD Globalin uusi brändilähettiläs Pohjoismaissa

HMD Global on tänään ilmoittanut solmineensa pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen suomalaisen poplaulaja Isac Elliotin kanssa. HMD Global kertoo, että Isac on ottanut käyttöönsä Nokia 8 -älypuhelimen, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisen elämän huippuhetkien ja arjen tallentamiseen sekä jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

”Isac tekee läpimurtoa yhdellä maailman kilpailluimmista aloista. Isac on vakiinnuttanut suosionsa Pohjoismaissa ja Baltiassa, ja nyt hän on muualla maailmalla hyvässä nosteessa”, sanoo HMD Global Oy:n Pohjoismaiden markkinoinnista vastaava Miko Paassilta. ”On hienoa olla mukana tällä matkalla ja tarjota Isacin käyttöön laitteita, joilla hän pystyy helposti ja laadukkaasti jakamaan faneilleen tunnelmia tien päältä ja keikoilta.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 8:n kaksipuolinen kuvausominaisuus antaa mahdollisuuden rikkaampaan arjen tallentamiseen bothie-kuvauksella, jolloin etu- ja takakameran taltioimat kuvat ja videot näkyvät yhtä aikaa puhelimen kahteen osaan jaetulla näytöllä. Bothie-videot voi halutessaan julkaista livenä suoraan Facebookiin ja YouTubeen. Bothie-kuvat ja -videot toimivat toki myös muissa sosiaalisen median kanavissa.

”Nokia on brändi, jonka kaikki tietää ja joka on osa suomalaisuutta. Kun kuulin että Nokia haluaisi tehdä mun kanssa duunia, olin tosi otettu. On kunnia asia tehdä töitä näin hienon suomalaisen firman kanssa. Uusi puhelin on ihan hullun hyvä. Se on hienosti suunniteltu ja sekä ulkonäkö että toimivuus on 100 %. Nokian puhelimet lähtee nyt taas isosti maailmalle, ja on niin siistii olla sillä reissulla mukana”, sanoo Isac Elliot.

Lähde: HMD Globalin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD