HMDNokiaYleinen

Saako Nokia 8 pian vielä täysin uuden värivaihtoehdon? – Paljastui Nokian sivuilta

Nokia 8 mustana

HMD Global esitteli elokuussa uuden Nokia 8 -huippupuhelimen kahdessa mattapintaisessa värissä sekä kahtena kiiltävänä versiona. Suomessa uusi Nokia 8 on tarjolla tällä hetkellä väreissä teräs ja karkaistu sininen. Lisäksi tarjolle on tulossa myös kiillotettu sininen 10. lokakuuta. HMD Global on lupaillut myös kiiltävän kuparia värivaihtoehtoa Suomeen marraskuussa.

Virallisesti Nokia 8 on julkaistu vain siis neljässä värissä, mutta Nokian viralliset sivut vihjaavat myös viidennestä väristä. HMD Global uudisti hallitsemansa Nokia-sivut muutama päivä sitten, jonka jälkeen sivuilla on komeillut kuva myös Nokia 8:n kiiltävän mustasta väriversiosta. Kuvassa musta Nokia 8 näyttää paljolti myös Nokia 6:n Arte Black -versiolta. Ei ole vielä tiedossa aikooko HMD Global tuoda markkinoille myös mustan väriversion, mutta ainakin sivuille ilmestyneen kuvan perusteella kyseinen väri on ollut jossain välissä suunnitteilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalin odotetaan julkaisevan tämän viikon torstaina uuden halvan Nokia 2 -puhelimen sekä mahdollisesti myös Nokia MD-22 -matkakaiuttimen. Lisäksi loppuvuonna saattaa olla luvassa myös Nokia 9 -lippulaivapuhelin.

Lue SuomiMobiilin Nokia 8 -arvostelu täältä.

Lähde: Nokian sivut

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD