HMDYleinen

HMD Global valmistautuu HMD-mobiililaitteisiin – Tältä näyttää brändin uusittu logo

HMD-brändi sai uuden logon.

HMD Globalin toimitusjohtaja Jean-Francois Baril kertoi tällä viikolla Nokia-puhelimien rinnalla nähtävän jatkossa myös HMD-brändiä kantavia laitteita. Tarkkaa aikataulua muutokselle ei kerrottu, mutta nyt yritys on päivittänyt virallisesti logoaan.

Uusittu logo on ilmestynyt HMD Globalin omille sivuille. Aikaisemmin yhtiön logo oli kirjoitettu pienillä kirjaimilla, mutta nyt uusittu logo on toteutettu isoilla kirjaimilla. Lisäksi kirjaimet yhdistyvät toisiinsa tehden kokonaisuudesta selvästi epäselvemmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalin vanha logo

Vaikka logo on päivitetty ja yhtiön toimitusjohtaja on kertonut uudesta suunnasta LinkedInissä, niin asiasta ei ole virallisia reittejä pitkin tiedotettu vielä mitään.

HMD Global tulee jatkossa rakentamaan omaa HMD-brändiä, jonka alaisuudessa nähdään uusia mobiililaitteita. Todennäköisesti mobiililaitteilla viitataan älypuhelimiin, mutta suoraan ei ole sitäkään vielä vahvistettu. Suomalaisvalmistaja on selvästi valmistautumassa aikaan, jolloin lisenssisopimus Nokia-brändin käytöstä loppuu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 ”Olen innoissani ilmoittaessani merkittävästä virstanpylväästä HMD:n evoluutiossa – me perustamme alkuperäisen HMD-brändin. Voit odottaa näkeväsi uuden valikoiman HMD-brändättyjä mobiililaitteita, sekä Nokia-laitteita ja yhteistöitä jännittävien uusien kumppaneiden kanssa”, kertoi HMD Globalin toimitusjohtaja Jean-Francois Baril aikaisemmin tällä viikolla.

Todennäköisesti HMD Globalin tulevaisuuden suunnitelmista tullaan kuulemaan lisätietoja tulevina viikkoina.

Uusi logo komeilee yhtiön virallisilla sivuilla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD