HMDNokiaYleinen

HMD Globalilta tärkeä julkaisu Yhdysvalloissa – Nokia 8 V 5G UW tukee mmWave-5G-verkkoja

Nokia-puhelimista vastaava HMD Global on julkaissut Yhdysvaltojen markkinoille uuden version jo globaalisti myynnissä olevasta Nokia 8.3 5G -puhelimesta. Yhdysvalloissa uutuuspuhelimen virallinen nimi on Nokia 8 V 5G UW, jossa ”V” viittaa operaattori Verizoniin ja ”UW” viittaa ultra wideband, eli mmWave-5G-verkkoihin.

”Nokia 8 V 5G UW on ensimmäinen operaattorille suunnattu edullinen Android-lippulaivalaitteemme Yhdysvalloissa, ja se on rakennettu Verizonin 5G Ultra Wideband -verkkoihin. HMD Global on ollut Nokia-puhelimilla markkinoilla neljä vuotta, ja tämä on virstanpylväs, jonka me kaikki muistamme.”, kommentoi HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisien tietojen valossa Nokia 8 V 5G UW on pääasiassa sama puhelin kuin Nokia 8.3 5G. Puhelimessa on Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, 6,81 tuuman LCD-näyttöpaneeli, 64 megapikselin neloiskamera sekä 4500 milliampeeritunnin akku. Uutena ominaisuutena on tuki mmWave-verkoille, joita Verizon käyttää 5G-verkoissaan. Toinen eroavaisuus on puhelimen värissä, sillä Verizon saa valikoimiinsa uuden Meteor Grey -väriversion, jota ei globaalisti myydä.

Yhdysvalloissa Nokia 8 V 5G UW tulee myyntiin Verizonin myymälöissä 699 dollarin hintaan. Myynti alkaa virallisesti 12. marraskuuta.

Lähde: HMD Globalin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD