OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus Nord SE julkaistaan alkuvuonna – varusteltu 65 watin pikalatauksella ja Snapdragon 765G -piirillä

Tuoreet huhut viittaavat vahvasti siihen, että OnePlus tulisi laajentamaan Nord-mallistoaan uudella jäsenellä jo heti ensi vuoden alussa. Mallistoon kuuluvat jo Nord, Nord N10 5G sekä Nord N100, joiden rinnalle tulee tietojen mukaan uusi Nord SE. Tuoreet tiedot ovat peräisin Android Central -sivustolta.

Android Centralin mukaan OnePlussan tavoitteena on päivittää kesällä julkaistu Nord-puhelin uudella Nord SE -mallilla, joka tarjoaa monia samoja ominaisuuksia, mutta myös muutamia parannuksia. OnePlus Nord SE -puhelimen koodinimen on kerrottu olevan ”Ebba”, ja yksi puhelimen kohokohdista tulee olemaan tuki 65 watin pikalataukselle. Jo aikaisemmin OnePlus 8T:n kohdalla nähtiin Warp Charge 65 -pikalataus ja nyt sama toteutus on nähtävästi tulossa edullisempiin puhelimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen akun kerrotaan olevan 4500 milliampeerituntia ja se latautuu tietojen perusteella 65 watin pikalatauksella tyhjästä täyteen alle 40 minuutissa. Nord SE tulee lisäksi saamaan AMOLED-näyttöpaneelin sekä Snapdragon 765G -järjestelmäpiirin.

Android Centralin lähteiden mukaan Nord SE -puhelimen julkaisua on suunniteltu lähes heti uusien OnePlus 9 -malliston huippupuhelimien jälkeen. Julkaisu voisi tapahtua siis jo Q1 2021 aikana, sillä OnePlus 9 -puhelimia odotetaan maaliskuussa 2021. OnePlus tulee keskittymään Nord SE:n kanssa erityisesti Intian sekä Euroopan markkinoille.

Lähde: Android Central

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus