HMDNokiaYleinen

HMD Globalilta uusi puhelin – tässä on Nokia 105 Africa Edition

Nokia 105 Africa Edition.

Suomalainen HMD Global on julkaissut tuoreimman peruspuhelimensa, joka kantaa nimeä Nokia 105 Africa Edition. Kyseessä on paranneltu versio Nokia 105 -puhelimesta, joka julkaistiin vuonna 2019. Sittemmin HMD Global on julkaissut myös tuoreemman version puhelimesta, mutta nyt uusi Afrikan markkinoille suunnattu versio yhdistää Nokia 105- ja Nokia 110 -puhelimien ominaisuudet.

Nokia 105 -sarjan puhelimet ovat tärkeitä, sillä viime vuonna kyseessä oli yksi maailman myydyimmistä peruspuhelimista. HMD Globalin mukaan uusi päivitetty versio on luotu tuomaan lisäarvoa, yhteyksiä ja laatua nigerialaisille käyttäjille. Puhelimen avainominaisuuksia ovat pitkäkestoinen akku ja langaton FM-radio, jonka avulla käyttäjät voivat kuunnella urheilu-, uutis- ja viihdekanavia liikkeellä ollessaan ilman kuulokkeita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Kun puhutaan peruspuhelimista, kuluttajat odottavat pitkäikäisyyttä, luotettavuutta ja kohtuuhintaisuutta. Nokia 105 -peruspuhelinmallistomme on tuonut tärkeitä yhteyksiä monille ihmisille ympäri maailmaa, ja satoja miljoonia laitteita on myyty maailmanlaajuisesti. Tänään olemme ylpeitä voidessamme lanseerata Nokia 105 Africa Editionin entistä edullisempaan hintaan”, kertoi HMD Globalin Länsi-, Itä- ja Keski-Afrikan johtaja Joseph Umunakwe.

Nokia 105 Africa Edition

Nokia 105 Africa Edition tarjoaa 10 peliä ja laitteessa on runsaasti tallennustilaa. HMD Globalin mukaan se riittää tallentamaan noin 2000 yhteystietoa ja jopa 500 tekstiviestiä. Puhelimessa on 4 megatavua RAM-muistia sekä 4 megatavua sisäistä tallennustilaa. Tehoista on vastaamassa Unisoc 6531E -järjestelmäpiiri. Akunkesto on 800 milliampeeritunnin irrotettavan akun varassa ja sitä voidaan ladata micro-USB-liittimen kautta. HMD Global lupaa valmiusajan olevan 18 päivää ja puheaika on 12 tuntia.

Mobiiliverkot rajoittuvat 2G-tukeen. Näyttö on kooltaan 1,77 tuumaa ja siinä on QQVGA-tarkkuus. Käyttöjärjestelmänä toimii Series S30+, joka on nähty monissa Nokia-peruspuhelimissa. Nokia 105 Africa Edition on muotoiltu niin, että siihen voi luottaa. Rakenne on kokonaan polykarbonaattimuovia ja tarjolla on väriversiot harmaa ja sininen.

Nimensäkin mukaisesti Nokia 105 Africa Edition on saatavilla vain Afrikassa.

Lähde: Nokia 105 Africa Edition -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD