RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi esittelee Realme GT 2 -sarjan puhelimet vihdoin 4. tammikuuta

Realme GT 2 Series

OnePlussan sisarbrändi Realme on tänään vahvistanut julkaisevansa vihdoin 4. tammikuuta uudet Realme GT 2 -sarjan puhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa. Realme on jo aikaisemmin kertonut yksittäisiä tietoja tulevista puhelimista, mutta julkaisua on jouduttu odottamaan jonkin aikaa pidempään.

Realme on jo aikaisemmin vahvistanut erityisesti tietoja Realme GT 2 Pro -huippupuhelimesta. Kyseessä on brändin ensimmäinen lippulaivatason puhelin, sillä aikaisemmin Realme on panostanut vain edullisiin ja keskihintaluokan laitteisiin. Realme GT 2 Pro tulee saamaan muun muassa ympäristöystävällisen rakenteen, maailman ensimmäisen 150 asteen ultralaajakulmakamera sekä kehittyneitä antenniratkaisuja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT 2 Pron avainominaisuuksia.

Puhelimessa on vahvistettu lisäksi olevan Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joten suorituskykyä ei laitteesta pitäisi puuttua. Realme GT 2 Pron odotetaan tarjoavan myöskin näytönalaisen etukameran sekä mahdollisesti huiman yhden teratavun kokoisen tallennustilan. Vuotojen mukaan puhelimessa olisi 6,7 tuuman QHD+ -näyttö, joka perustuu Samsungin AMOLED-paneeliin. Huhujen mukaan Realme GT 2 Prossa voi olla myös 65-125 watin tehoinen pikalataus.

Tammikuun alussa tapahtuva julkaisu koskee Kiinan markkinoita, joten vielä globaalista julkaisusta ei ole kyse. Realme GT 2 Pron odotetaan tulevan globaalisti saataville myöhemmin alkuvuoden aikana. Realmen puhelimet eivät ole aikaisemmin olleet Suomessa saatavilla, joten laitetta tuskin tullaan näkemään ainakaan laajasti myynnissä.

Realme GT 2 Pro

Lähde: Twitter (Sky Li)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme