HMD globalNokiaYleinen

HMD Globalin hallitus myllättiin uusiksi: Nokian edustajaksi nousi yritysjärjestelyistä vastaava johtaja

HMD Global on tunnettu erityisesti Nokia-puhelimista.

Suomalainen Nokia-puhelimista tunnettu HMD Global on käynyt läpi muutamia muutoksia viime aikoina. Yrityksen hallituksen kokoonpano on muuttunut, ja siitä on kertonut Nokiaan keskittynyt verkkosivusto Nokiamob.net.

HMD Globalin hallituksessa istunut Nokian edustaja Jari Relander on lähtenyt kokoonpanosta ja hänen tilalleen on tullut Denis Tse. Uudesta jäsenestä ei tiedetä kovinkaan paljoa, mutta hänen LinkedIn-profiilinsa perusteella taustalla on tehtäviä erilaisissa teknologiayrityksissä, mutta mikään niistä ei koske suoraan älypuhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokiaa edustamassa HMD Globalin hallituksessa on nykyisin Michael Daly. HMD Global ei ole tätä tietoa kuitenkaan vielä sivuillensa päivittänyt. Mielenkiintoisen uudesta Nokian edustajasta tekee se, että Daly on Nokian fuusioiden ja yritysostojen globaali johtaja. Hän on ollut samassa tehtävässä vuodesta 2006 lähtien.

HMD Globalin hallituksessa Nokian edustajan paikka on ollut varsin tuulinen. Aikaisemmin Nokian markkinointijohtajana toiminut Barry French jätti yhtiön vuoden 2021 vaihteessa, jolloin paikalle hallitukseen nousi Janne Laakso. Kesällä 2021 tilalle tuli Jari Relander, ja nyt keväällä 2022 paikka on siirretty Michael Dalylle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nykyisin HMD Globalin hallituksessa istuu toimitusjohtaja Florian Seiche, puheenjohtaja Jean-Francois Baril ja riippumattomana jäsenenä on Ivan Yeh. Näiden lisäksi hallituksessa on aikaisemmin mainitut Michael Daly ja Denis Tse.

HMD Globalin ilmoittamat hallituksen jäsenet.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global