NothingYleinen

Julkaistaanko odotettu Nothing Phone (1) -puhelin 21. heinäkuuta? Näin paljon sen odotetaan maksavan

Nothing Phone (1) tulossa tänä kesänä.

Nothing Phone (1) -puhelimesta ei ole kerrottu kovinkaan paljoa vielä julkisuuteen, mutta yhtiön perustaja Carl Pei on vahvistanut julkaisun tapahtuvan kesällä. Nyt kuitenkin Saksasta kantautuvan raportin mukaan Nothing-puhelimen hinta ja tarkka julkaisupäivä olisivat vuotaneet.

Allround-pc.com-sivusto on saanut lähteiltään tiedon siitä, että Nothing tulee julkistamaan ensimmäisen puhelimensa 21. heinäkuuta 2022. Päivämäärä on peräisin eurooppalaiselta jälleenmyyjältä, mutta lähde haluaa itse pysytellä tuntemattomana. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvyys siitä, tuleeko Nothing esittelemään puhelimen kyseisenä päivämääränä, vai tuleeko puhelin silloin virallisesti myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Raportti ei kerro Nothing Phone (1) -puhelimen teknisistä ominaisuuksista mitään, mutta Nothingin kerrotaan kohdistavan ensimmäisen puhelimensa noin 500 euron hintapisteeseen. Puhelimen voidaan olettaa saavan siis keskihintaluokan teknisiä ratkaisuja, mutta siinä on myös läpikuultava muotoilu ja nähtävästi langaton lataus.

Suunnitelmia Nothing Phone (1) -puhelimesta.

Nothing on kertonut tekevänsä yhteistyötä muun muassa Qualcommin, Googlen ja Samsungin kanssa. Hintaluokan huomioon ottaen on hyvin mahdollista, että Nothing Phone (1) tulisi saamaan Qualcommin uuden Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Käyttöjärjestelmänä on vahvistettu olevan Googlen kehittämä Android, mutta sen päällä toimii yhtiön oma Nothing OS -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin tällä viikolla Carl Pei sanoi haastattelussa, että Google tekee jo nyt hyvää työtä ekosysteemin kanssa, mutta Nothing pyrkii keskittymään tekemään taustalla parannuksia liitettävyyteen, jotta puhelimesta tulee digitaalisen elämän ohjauskeskus. Lisäksi Nothing tavoittelee omaa ikonista muotokieltä, johon perustuvat kaikki yhtiön tuotteet, ohjelmisto ja kokemus.

Nothing tulee varmasti lähiaikoina kertomaan lisätietoja ensimmäisestä puhelimestaan, mutta toistaiseksi mitään oikeasti konkreettista ei ole vahvistettu.

Lähde: Allround-pc.com (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing