XiaomiYleinen

Xiaomi julkisti kahdet uutuuskuulokkeet – tällaiset ovat Redmi Buds 4 ja Redmi Buds 4 Pro

Redmi Buds 4

Xiaomi on julkistanut tänään uusien Redmi Note 11T Pro -puhelimien sekä Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen rinnalla myös kahdet uutuuskuulokkeet. Kyseessä ovat edullisempaan hintapisteeseen asettuvat Redmi Buds 4 ja Redmi Buds 4 Pro, joista molemmissa on melunvaimennus.

Redmi Buds 4 Pro -kuulokkeet ovat kaksikosta nimensäkin mukaisesti paremmin varustellut. Niissä on 10 millimetrin dynaamiset elementit, mutta myös 6 millimetrin diskanttielementti. Xiaomin mukaan kuulokkeissa on tuki 43 desibelin aktiiviselle taustamelun vaimennukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuettuna on myös 360-asteinen tilaääniefekti. Redmi Buds 4 Prossa on lisäksi kolme mikrofonia, joiden avulla pystytään puheluiden aikana vaimentamaan melua tekoälyn avulla. Kuulokkeet ovat myös IP54-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät.

Xiaomi on varustellut kuulokkeet Bluetooth 5.3 -yhteydellä ja tuettuna on ääniprofiilit SBC, AAC ja LC3. Redmi Buds 4 Pron akunkesto on 5 tuntia melunvaimennuksella ja 9 tuntia normaalissa tilassa. Latauskotelon avulla akkua saadaan lisää vielä 20 tunnin verran. Redmi Buds 4 Prossa on tuki lataukselle USB-C-liittimen kautta.

Redmi Buds 4 Pro -kuulokkeet tulevat Kiinassa myyntiin kahdessa värissä, jotka ovat harmaa ja valkoinen. Hintaa kuulokkeilla on 399 juania, eli noin 56 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Buds 4

Redmi Buds 4 on karsitumpi versio, mutta tarjoaa silti paljon samoja ominaisuuksia. Xiaomi on varustellut kuulokkeet 10 millimetrin dynaamisilla elementeillä ja tuella 35 desibelin aktiiviselle taustamelun vaimennukselle. Kuulokkeissa on kaksi mikrofonia, joilla onnistuu tekoälyn avustuksella melun poistaminen myös puheluiden aikana.

Kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteys. Akunkesto on melunvaimennuksen kanssa 4 tuntia ja ilman sitä 6 tuntia. Latauskotelolla saadaan akkua lisää 20 tunniksi. 5 minuutin pikalatauksella onnistuu musiikin kuuntelu yhden tunnin ajan. Xiaomi on laittanut kuulokkeisiin myös IP54-luokituksen mukaisen roiskevedenkestävyyden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Buds 4 -kuulokkeista on esitelty kaksi väriversiota, jotka ovat vaaleansininen sekä valkoinen. Hintaa kuulokkeilla on 229 juania, joka on suoraan muunnettuna 32 euroa. Xiaomi ei ole vielä kertonut suunnitelmista tuoda uutuuskuulokkeita myyntiin globaalisti.

Lähde: Redmi Buds 4 -tuotesivu (kiinaksi), Redmi Buds 4 Pro -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi