AndroidHonorYleinen

Honor 10 GT on Huawein ensimmäinen 8 gigatavun RAM-muistilla varusteltu puhelin

Honor on esitellyt tänään Kiinassa uuden Honor 10 GT -puhelimen. Kyseessä on hieman päivitetty versio jo aikaisemmin esitellystä Honor 10 -puhelimesta. Uutta Honor 10 GT:ssä on 8 gigatavua RAM-muistia sekä GPU Turbo -teknologia. Muilta ominaisuuksiltaan uusi versio on kuin alkuperäinen Honor 10.

Honor 10 GT on markkinoiden ensimmäinen Huawein puhelin, jossa on huimat 8 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta löytyvä GPU Turbo lisää merkittävästi älypuhelimien grafiikan prosessointitehokkuutta, mikä näkyy käyttäjälle sujuvampana ja nopeampana käyttökokemuksena muun muassa mobiilipelien parissa. Tekniikka nostaa grafiikkasuorittimen tehokkuutta jopa 60 prosentilla, samalla vähentäen järjestelmäpiirin energiankulutusta 30 prosenttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

GPU Turbon sisältämä grafiikkasuorittimen kiihdytysteknologia perustuu laitteiston ja ohjelmiston yhdistelmään, joka jäsentää uudelleen perinteisen grafiikan prosessoinnin alemmalla järjestelmätasolla. GPU Turbon hyödyt tulevat erityisesti esille mobiilipeleissä, jotka edellyttävät korkeatasoista ja nopeaa grafiikan prosessointia. GPU Turbon suuremman renderöintitehon ansiosta Honor-laitteet voivat yltää korkeatasoiseen grafiikkalaatuun mobiilipelaamisessa, vaikka pelisovellus ei tukisikaan HDR (High Dynamic Range) -kuvantamista. Jatkossa GPU Turbo voi tukea myös AR- ja VR-teknologiaa, varmistaen parhaan visuaalisen kokemuksen erilaisissa käyttötarkoituksissa.

Kiinassa Honor 10 GT -puhelimen myynti alkaa 24. heinäkuuta. Puhelimen laajemmasta myyntiintulosta ei toistaiseksi ole tietoa.

Lähde: GizmoChina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android