AndroidSamsungYleinen

Kuvat paljastivat: Samsungin Android Go -puhelimessa ei ole puhdasta Androidia

Samsungin odotetaan esittelevän lähiaikoina Android Go -käyttöjärjestelmäversioon perustuvan älypuhelimen. On odotettu, että kyseinen puhelin tulisi toimimaan puhtaalla Android Go -versiolla, mutta uusimpien kuvavuotojen perusteella näin ei tule olemaan. Samsungiin perehtynyt sivusto SamMobile.com on saanut käsiinsä kuvia todellisesta Android Go -laitteesta.

Kuvien perusteella puhelin tulee saamaan perinteinen Samsung Experience UX -käyttöliittymän sekä Android Go -sovellukset. Android Go on suunniteltu puhelimille, joissa ei ole paljoa RAM-mustia, tehoja tai suurta tallennustilaa. Tämän takia on olemassa Android Go -versiot Googlen sovelluksista, jotka ovat selvästi kevyempiä käyttää halvoilla älypuhelimilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

On huhuttu, että Samsungin Android Go -puhelimen nimi olisi Galaxy J2 Core ja siinä olisi 5 tuuman AMOLED -näyttö, Exynos 7570 -järjestelmäpiiri sekä 1 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelimessa odotetaan olevan 16 gigatavua ja kamerat ovat todennäköisesti 8 ja 5 megapikseliä. Akku on huhuttu olevan suuruudeltaan 2600 milliampeerituntia. Galaxy J2 Coren odotetaan olevan varusteltu luonnollisesti Android 8.1 Oreo -versiolla.

Lähde: SamMobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android