HonorYleinen

Honor 20 Lite tuli Suomessa myyntiin 299 euron hintaan

Honor on tuonut Suomessa myyntiin yhdessä Honor 20- ja Honor 20 Pro -mallien kanssa Euroopassa julkaistun Honor 20 Lite -puhelimen. Tilaisuudessa puhelimen osalta kerrottiin Honor 20 Liten olevan saatavilla välittömästi 299 euron hintaan, mutta Suomen osalta Honorilta oltiin vielä vaitonaisia.

Honor ei vahvistanut uuden Honor 20 Liten saapumista Suomeen tai edes lokaalia hinnoittelua. Vahvistus uutuuspuhelimen saapumisesta Suomen markkinoille käy kuitenkin ilmi lukuisien suomalaisien jälleenmyyjien verkkokaupoista. Honor 20 Liten saapumisesta Suomeen uutisoi ensimmäisenä Mobiili.fi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 20 Liten näytön koko on 6,21 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus sekä vesipisaramainen loviratkaisu. Tehoista vastaa Kirin 710 -järjestelmäpiiri ja sen tukena on 4 gigatavua RAM-muistia ja tallennustilaa löytyy 128 gigatavua. Tallennustilaa on mahdollista laajentaa muistikortin avulla tarvittaessa.

Kameroita puhelin tarjoaa kolme takaosassa sekä yhden edessä. Kolmoiskamera rakentuu 24 megapikselin pääkamerasta (f/1.8 ja PDAF), 8 megapikselin ultralaajasensorista (f/2.2 ja fixed focus) sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta (f/2.4). Etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä ja siinä on muun muassa f/2.0-aukko sekä kiinteä tarkennus. Muita laitteen ominaisuuksia ovat takaosasta löytyvä sormenjälkilukija, perinteinen 3,5 mm kuulokeliitin sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä. Honor 20 Liten akun koko on 3400 milliampeerituntia ja sitä ladataan hyödyntämällä jo varsin vanhaa micro-USB-latausliitintä.

Suomessa Honor 20 Lite on nyt ostettavissa muutamien jälleenmyyjien kautta 299 euron hintaan. Tarjolla ovat väriversiot punainen, sininen ja musta.

Lähde: Elisa, Verkkokauppa.com, Power

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor