RedmiYleinen

Huippuluokan Redmi K20 esillä ensimmäisessä virallisessa kuvassa

Virallinen kuva Redmi K20 -puhelimesta.

Xiaomin alabrändi Redmi tulee julkaisemaan kotimarkkinoillaan Kiinassa 28. toukokuuta odotetun huippuluokan Redmi K20 -älypuhelimen. Tulevassa puhelimessa tullaan näkemään jo vahvistettujen tietojen mukaan erinomaisia ominaisuuksia ja koska kyseessä on Redmi-puhelin, niin hinnoittelunkin odotetaan olevan varsin kilpailukykyinen.

Redmi on julkaissut virallisen kuvan uutuuspuhelimesta sosiaalisen median kanavoissaan. Kuvassa Redmi K20 on esillä punaisessa versiossa, jossa on hieman liukuvärjättyjä tehosteita. Kuva paljastaa takaosan olevan lasia ja kaikki tekstit ja kamerat löytyvät laitteen keskiosasta pystysuorana. Takaosassa nähdään kolme kamerasensoria, kaksi salamaa sekä Redmi-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi puhuu tulevasta puhelimestaan lippulaivojen tappaja 2.0 -versiona (Flagship Killer 2.0), jolla viitataan vastaavaan strategiaan kuin OnePlusilla oli alkuaikoinaan. Redmi K20 -puhelimen jo vahvistettuja ominaisuuksia ovat muun muassa Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, 48 megapikselin pääkamera, 960FPS-hidastuskuvaus sekä 4000 milliampeeritunnin akku.

Lähde: Redmi (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Uskaltaako mitää Kiinalaista ostaa enää, Trump on vielä vallassa …

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi