HonorYleinen

Honor 20 tulee myyntiin Suomessa heinäkuun loppupuolella

Kiinalaisen Huawein tytärbrändi Honor on vahvistanut tuovansa uuden Honor 20 -puhelimen Euroopan markkinoille kuluvan kesän aikana. Kiinassa suuren suosion saavuttanut Honor 20 -puhelin on saatavilla muun muassa Englannissa, Ranskassa ja Saksassa kesäkuun lopulla. Suomen markkinoille puhelin saadaan heinäkuun loppupuolella.

“Hienoa, että saamme uuden lippulaivapuhelimen vihdoin myös Euroopan markkinoille. Tämä on varmasti iloinen yllätys Honorin uskollisille käyttäjille, jotka ovat pitkään odottaneet puhelimen saapumista”, Honorin presidentti George Zhao kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Honor 20 -sarja esiteltiin alun perin kansainvälisille markkinoille lanseeraustilaisuudessa Lontoossa 21. toukokuuta. Sarjaan kuuluvat Honor 20 -puhelimen lisäksi myös Honor 20 Lite sekä Honor 20 Pro. Honor 20 -puhelimessa on muun muassa 48 megapikselin tekoälyneloiskamera, dynaaminen holografimuotoilu sekä Kirin 980 -piirisarja.

Tarkkaa tietoa muun muassa Honor 20 -puhelimen myynninaloituspäivästä ei ole annettu, eikä myöskään hinnoittelua ole vahvistettu. Lisätietoja uutuuspuhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme. 

Lähde: Honor Finland (lehdistötiedote)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor