XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa kaksi erikoista älypuhelinta – Xiaomi Mi CC9e ja uusi Meitu-puhelin

Kiinalainen Xiaomi on aikeissa julkaista kaksi uutta älypuhelinta lähiaikoina. Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut tietokannassaan kuvia julkaisemattomasta M1904F3BC-mallikoodilla kulkevasta älypuhelimesta, jonka odotetaan olevan Xiaomi Mi CC9e -puhelin. Lisäksi Xiaomi on aloittanut vihjailemaan yhtiön ensimmäisestä Meitu-brändiin perustuvasta älypuhelimesta.

Xiaomi Mi CC9e -puhelimesta on julkaistu muutama kuva, jotka paljastavat puhelimen ulkoisen designin. Kuvista nähdään, että ulkoisesti puhelin muistuttaa vahvasti Mi 9 -puhelinta. Etuosassa on pisaramainen lovinäyttö ja takaosasta löytyy kolmoiskamera. Erikoista takaosassa on kuitenkin Xiaomi-teksti, kun aikaisemmin Xiaomi on laittanut puhelimiinsa Mi-logon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan Xiaomi Mi CC9e -puhelimeen odotetaan 6,39 tuuman Full HD+ -tasoista AMOLED-näyttöä ja näytönalaista sormenjälkilukijaa. Lisäksi etukameran tarkkuus on todennäköisesti 32 megapikseliä ja takaosan kolmoiskamera koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, ultralaajakulmakamerasta sekä teleobjektiivista. Puhelimeen on huhuttu myös Snapdragon 712 -järjestelmäpiiriä sekä 4000 milliampeeritunnin akkua.

 

Toinen uutuuspuhelin, josta Xiaomi on jo aloittanut vihjailemaan Kiinassa, on tuleva Meitu-puhelin. Viime vuonna Xiaomi osti selfie-puhelimiin erikoistuneen Meitun ja nyt ensimmäiset Xiaomin alaisuudessa kehitetyt puhelimet ovat tulossa markkinoille.

Weibossa julkaistussa kuvassa nähdään tuleva Meitu-puhelin, jossa on muun muassa kääntyvä kolmoiskamera, kuten Asus Zenfone 6 -puhelimessa. Huhujen mukaan Xiaomin Meitu-puhelin tulisi saamaan AMOLED-näytön, näyttöön integroidun sormenjälkilukijan sekä Snapdragon 730 -järjestelmäpiirin. Kameran odotetaan koostuvan 48 megapikselin pääkamerasta, teleobjektiivista sekä ultralaajakulmakamerasta.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa, milloin Xiaomi aikoo julkaista uusia älypuhelimia. Todennäköisesti erityisesti Meitu-puhelin tulee jäämään vain Kiinan markkinoiden herkuksi.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi