MotorolaYleinen

Motorola One Action esillä jälleen uudessa vuotokuvassa

Motorola One Action

Lenovon omistuksessa oleva Motorola tulee julkaisemaan lähiaikoina uusia älypuhelimia, joita ovat muun muassa One Pro sekä One Action. Nyt puhelimista jälkimmäinen on jälleen paljastunut vuotokuvassa. Aikaisemmin One Action on nähty jo valkoisessa väriversiossa, mutta uudessa kuvassa puhelin on esillä sinisessä värissä.

Lisäksi kuva vahvistaa, että puhelimessa tullaan näkemään 3,5 mm kuulokeliitin ja se sijaitsee laitteen yläreunassa. Laitteen etuosassa on 21:9-kuvasuhteen näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Näytön kehykset on pyritty minimoimaan, mutta alareunassa on tuttuun tyyliin paksumpi musta kaistale.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola One Action -puhelimen kolmoiskameran voidaan olettaa rakentuvan 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta sekä kolmannesta ultralaajakulmakamerasta, joka tarjoaa 117 asteen näkökentän. Puhelimessa on myös USB-C-tyypin latausliitin sekä perinteikäs sormenjälkilukija takaosassa.

Aikaisemmin huhuttujen tietojen mukaan One Action tulisi saamaan 6,3 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus olisi 2520 x 1080 pikseliä. Tehoista pitäisi vastata Samsungin kehittämä Exynos 9606 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia. Huhujen mukaan tarjolla olisi myös 32, 64 sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustellut versiot. Akun uskotaan olevan kooltaan 3500 milliampeerituntia ja etukameran tarkkuuden 12,6 megapikseliä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa tarkkaa päivämäärää, jolloin Motorola tulisi uutuuspuhelimen julkaisemaan.

Lähde: AndroidHeadlines.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola