HonorYleinen

Honor 200 -sarja julkaistaan 27. toukokuuta – Tuotekuvat ja väriversiot paljastettiin jo nyt

Honor 200 Pro

Honor on vahvistanut virallisesti Honor 200 -sarjan kärkimallien julkaisun kotimarkkinoillaan. Kiinassa Honor 200- ja Honor 200 Pro -puhelimet nähdään jo reilun viikon päästä, eli 27. toukokuuta. Toistaiseksi globaalista julkaisusta ei ole vahvistusta, mutta Honor 200 Lite on jo esitelty valituissa maissa.

Molemmat tulevat uutuuspuhelimet tarjoavat neljä lähes samanlaista väriä, jotka ovat vihreä/sininen, valkoinen, vaaleanpunainen sekä musta. Honor 200 Pron takaosassa on vihreässä ja vaaleanpunaisessa värissä kaksitasoinen viimeistely, sillä osa takapinnasta tarjoaa kuvioinnin ja osa tasaisen kiiltävän pinnan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan kamera-alueet ovat molemmissa lähes samanlaiset, ja mukana on kolme kameraa sekä LED-salamavalo. Molemmat tarjoavat 50 megapikselin pääkameran sekä optisen kuvanvakautuksen. Etuosassa Honor 200 Pro tarjoaa kaartuvan näytön, jossa on pillerimainen reikä yläreunassa. Honor 200 saattaa olla varusteltu kevyemmin kaartuvalla näytöllä, ja yläreunassa on vain yhtä kameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotojen mukaan Honor hyödyntää 50 megapikselin pääkamerana OmniVisionin kehittämää OV50H-sensoria, jossa on f/1.9-aukko. Vuodon mukaan kameroiden joukossa olisi teleobjektiivi ja tuki 50-kertaiselle digitaaliselle zoomaukselle. Molemmat puhelimet voisivat tarjota 5200 milliampeeritunnin akun sekä 100 watin pikalatauksen.

Lisätietoja puhelimista saadaan varmasti lähiaikoina, viimeistään 27. toukokuuta.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor