ElisaYleinen

Hyvästi Elisa Kirja! Äänikirjapalvelu yhdistyy BookBeatin kanssa 17. kesäkuuta

Elisa on kertonut luovuttavansa oman äänikirjapalvelunsa kanssa. Elisa Kirja yhdistyy Bookbeatin kanssa 17. kesäkuuta 2024 alkaen.

Elisan mukaan muutos ei edellytä Elisa Kirjan asiakkailta muita toimenpiteitä kuin kirjautumisen uuteen palveluun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisa Kirjan kuukausimaksulliset palvelut sekä omaksi ostetut ääni- ja e-kirjat siirtyvät BookBeatiin, ja asiakkaat saavat käyttöönsä BookBeatin ääni- ja e-kirjapalvelun.

”Elisa Kirja -palvelu on ollut suomalaisten ääni- ja e-kirjojen pioneeri. Elisa Kirja toi ensimmäisenä netistä kännykkään ladattavat äänikirjat suomalaisten saataville jo vuonna 2010. Yhteistyöllä BookBeatin kanssa haluamme varmistaa, että jatkossakin voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun asiakkaidemme käyttöön. Kiitämme kaikkia Elisa Kirja -palvelun asiakkaita ja tulemme tekemään parhaamme, että siirtyminen BookBeat-palveluun onnistuu mahdollisimman sujuvasti”, kertoo Elisan viihtymisen liiketoiminnan johtaja Sami Aalto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Asiakkaita tiedotetaan Elisa Kirjan ja BookBeatin yhdistymisestä lähipäivinä. Lisäksi muutospäivänä 17.6. lähetetään sähköpostitse kutsu BookBeatin palveluun, ja ohjeet kirjautumiseen.

Muutos ei edellytä Elisa Kirjan asiakkailta muita toimenpiteitä kuin kirjautumisen uuteen palveluun. Muutoksen jälkeen kuukausimaksu säilyy samana ja kirjat lukukohtineen löytyvät sovelluksesta valmiina.

Lähde: Elisa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Voikohan tuolta enää ostaa e-kirjoja omaksi?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa