HonorYleinen

Honor 200 -sarjan puhelimien kampanjakasvoina Suomessa nähdään näyttelijä Linnea Leino ja valokuvaaja Jan Lönnberg

Näyttelijä Linnea Leino ja valokuvaaja Jan Lönnberg.

Honor 200 -sarjan älypuhelimien kampanjakasvoina Suomessa toimivat näyttelijä Linnea Leino ja valokuvaaja Jan Lönnberg. Puhelimet tulivat saataville heinäkuun alussa ja niiden muotokuvausominaisuuksia on kehitetty legendaarisen Studio Harcourt -valokuvausstudion kanssa.

“HONOR 200 ja HONOR 200 Pro tarjoavat tällä hetkellä parasta älypuhelinmuotokuvauksen saralla. On äärimmäisen hienoa, että saimme kampanjakasvoiksi kaksi henkilöä, jotka ovat muotokuvien mestareita omilla tavoillaan: Linnea kameran edessä, ja Jan kameran takana” HONOR Suomen Chief Marketing Officer Elina Takala iloitsee.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuoden 2024 Jussi-gaalassa yleisön suosikkinäyttelijänä palkittu Leino sanoo, että onnistuneissa kuvissa avainasemassa on hyvän yhteyden löytäminen kuvaajan kanssa. Yhteishenki Honor 200 -sarjan kampanjakuvat ottaneen Jan Lönnbergin kanssa löytyikin välittömästi.

Leinolle älypuhelin ei ole pelkkä laite, jolla voi ottaa hienoja kuvia ja pitää yhteyttä ystäviin, mutta myös tärkeä työväline. “Hyvin usein koekuvausten ensimmäinen kierros kuvataan nykyään itse. HONOR 200 Prolla ei tarvitse olla huolissaan, että kameran kuvanlaadun takia jäisi huono mielikuva”, hän kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lönnberg on toiminut ammattivalokuvaajana yli 20 vuoden ajan ja on ikuistanut kameran ruudulle kaikkea aina catwalkin luomuksista suksivoiteisiin. Honorin uutuuspuhelin pääsi kuitenkin yllättämään kokeneen kuvaajan kampanjakuvia ottaessa. “Valehtelematta leuka loksahti. Honor 200 Prolla saa näin ammattilaisenkin näkökulmasta hämmästyttävän valmiita otoksia”, Lönnberg kehuu.

Lönnbergiin teki vaikutuksen pariisilaisen valokuvausstudion Studio Harcourtin kanssa kehitetty Honor AI Portrait Engine -teknologia. Honor 200 -puhelimien kamerasovelluksessa on kolme Studio Harcourtin tyyliä mukailevaa valokuvausmoodia, joilla kuka tahansa pystyy taltioimaan muotokuviinsa pariisilaisstudion tyylistä valojen ja varjojen leikkiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimet tulivat Suomessa myyntiin 1. heinäkuuta. Honor 200 Pron ostajille on tarjolla Early Bird -tarjous, jossa puhelimen 1.7. – 11.8. välissä ostettaessa saa kaupan päälle Harman Kardon Luna -kaiuttimen (arvo 179 euroa). Honor 200:n ostajille ei tarjota vastaavaa etua.

Honor 200 on saatavilla 8 + 256 gigatavun muistiversiossa ja suositushinta on 599 euroa. Väriversioita on kaksi, jotka ovat musta Midnight Black sekä vihreä Emerald Green. Honor 200 Pro on myynnissä 12 + 512 gigatavun muistiversiossa 799 euron suositushintaan. Väriversiot ovat musta Midnight Black sekä valkoinen Moonlight White.

Tarkemmin Honor 200 -sarjan puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa ja Honor 200 Prosta arvostelun voi lukea alapuolella olevan linkin takaa.

LUE MYÖS: Arvostelussa Honor 200 Pro – Sarjansa paras

Lähde: Honorin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor