HonorSponsoroitu

Honor on saavuttanut paljon itsenäistymisen jälkeen – vahva kasvu saavutetaan Googlen palveluiden, uusien tekniikoiden ja innovoinnin kautta

Honor on toiminut itsenäisenä yrityksenä yli puolentoista vuoden ajan, jonka aikana suomalaistenkin suosiossa oleva brändi on saavuttanut monia merkkipaaluja. Keväästä 2021 lähtien yritys on lähtenyt rakentamaan omaa polkua ja tulevaisuutta, yrittämällä mennä aikaisempaa pidemmälle erityisesti investoimalla tutkimus- ja tuotekehitykseen ja sen myötä innovointiin. Yhtenä tärkeimpänä merkkipaaluna voi pitää täysiverisen Androidin paluuta Google-palveluineen yhtiön kaikkiin älypuhelimiin.

Viimeisen vuoden aikana nopeiden toimien ansiosta Honor on onnistunut esittelemään uusia tuotteita, mutta myös luomaan olosuhteet, jotka ovat mahdollistaneet kaksi suurta virstanpylvästä. Honor on voittanut kuluttajien uskollisuuden Kiinan markkinoilla sekä tehnyt onnistuneen uudelleen tulemisen Euroopan älypuhelinmarkkinoille.

Vaikka globaalit älypuhelinmarkkinat ovat kokemassa merkittävää taantumaa, niin Honor on saavuttanut alle kahdessa vuodessa sen, mitä kukaan muu ei pystyisi tekemään. Heinäkuussa 2022 Honor saavutti Kiinassa 19,5 prosentin markkinaosuuden ja se toimitti 13,1 miljoonaa älypuhelinta.

Globaalisti Honorilla tavoitteet ovat korkealla, eikä yritys ole jättänyt mitään sattuman varaan. Yritys tavoittelee elpymistä globaaleilla markkinoilla ja Kiinassa Honor sai nopeasti menetetyn jalansijan takaisin. Globaalisti Honor-puhelimissa on mukana alan tuoreimman teknologiat sekä Googlen palvelut, jotka yhdessä täyttävät eurooppalaisten kuluttajien vaatimukset.

Kuluvan vuoden aikana Honor on esitellyt useita innovatiivisia tuotteita globaalisti. Keväällä markkinoille tuotiin yhtiön ensimmäinen lippulaivatason Magic4 Pro -älypuhelin loistavilla kameroilla sekä huippuluokan suorituskyvyllä. Tuorein tulokas on Honor 70, joka tarjoaa innovaatioita kameroiden ja saumattomien kokemuksien osalta.

Innovaatiot Honorin toiminnan keskiössä

Honor hankki itsenäistymisen yhteydessä merkittävän määrän osaamista ja olemassa ollut fanipohja asetti yritykselle suuria odotuksia ympäri maailmaa. Itsenäistynyt Honor on sitoutunut avoimuuteen ja yhteistyöhön. Yhtiön tavoitteena on kehittää avoimien ekosysteemien kanssa toimivia teknologioita ja luoda lisäarvoa kuluttajille ja teollisuudelle. Tämä on myös perusta, jonka pohjalta Honor aloitti itsenäisen tarinansa.

IFA 2022 -messuilla syyskuun alussa Honor ilmoitti laajentavansa toimintaa jopa 20 päämarkkina-alueella Euroopassa, Lähi-Idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Länsi-Euroopassa Honor keskittyy kasvuun keskeisillä markkinoilla, kuten Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa sekä Suomessa.

Honorilla on 18 kuukautta itsenäistymisensä jälkeen jo 13 000 työntekijää, joista 60 prosenttia työskentelee tutkimus- ja tuotekehityksessä. Työntekijöitä on yli 100 maassa sekä alueella ympäri maailmaa. Honorilla on tällä hetkellä yli 200 operaattori- ja kanavakumppania ja sillä on yli 30 000 elämysmyymälää ja -tiskiä, yli 3000 palvelukeskusta, 9 alueellista puhelinkeskusta sekä 180 miljoonaa aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Vakuuttavat luvut eivät olisi mahdollisia, jos Honor ei olisi sitoutunut innovaatioihin tai korkean lisäarvon tuomiseen asiakkaille tuotteidensa kautta. Omistautumisen ansiosta Honor on voittanut monia arvostettuja palkintoja muun muassa MWC 2022- ja IFA 2022 -messuilla.

Honor on saavuttanut muun muassa vahvoja tunnustuksia ensimmäisen lippulaivapuhelimensa kanssa ympäri maailmaa. Honor Magic4 Pro esiteltiin MWC-messuilla keväällä 2022. Honor voitti peräti 29 kappaletta Best of MWC -palkintoja, joista 19 oli tarkoitettu Magic4-sarjan puhelimille.

Magic4 Pron palkitseminen MWC-messujen parhaimmaksi tuotteeksi on osoitus, että ala sekä media tunnustavat Honorin uuden lippulaivapuhelimen vakavana kilpailijana premium-markkinoilla. IFA-messuille Honor osallistui ensimmäistä kertaa itsenäistymisensä jälkeen ja voitti siellä heti 35 palkintoa. Honor 70 on voittanut 21 palkintoa eri kategorioissa, mukaan lukien EISA Best Buy Smartphone 2022-2023 -palkinnon.

Monet johtavista maailmanlaajuisista tekniikkamedioista on arvioinut Honor 70 -puhelimen IFA-messujen parhaaksi puhelimeksi. Honor Pad 8 -tabletti voitti Best of IFA-palkinnon maailmankuullulta musiikki- ja viihdelehti Billboardilta.

Innovatiivisien ohjelmistojen kehittäminen ja tiivis yhteistyö maailman suurimpien toimittajien kanssa ovat asioita, joihin Honor panostaa tällä hetkellä merkittävästi. Honor julkisti IFA 2022 -messuilla MagicOS 7.0 -käyttöjärjestelmän, joka on suunniteltu tarjoamaan saumaton käyttökokemus eri alustojen ja laitteiden välillä. Se perustuu Androidiin sekä PC- ja IoT-järjestelmiin, joten eri käyttöjärjestelmiä käyttävät laitteet voivat muodostaa yhteyden MagicOS-laitteisiin järjestelmätasolla.

Uusien käyttöliittymämuutoksien lisäksi MagicOS 7.0 antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita Honor-tietokonetta, älypuhelinta ja tablettia yhdellä näppäimistöllä ja hiirellä. Ominaisuuden avulla käyttäjät voivat vetää tiedostoja saumattomasti laiteiden välillä sekä kirjoittaa tekstiä älypuhelimeen tai tablettiin kannettavan tietokoneen näppäimistöllä.

Yhteistyössä Microsoftin kanssa Honor tuo Phone Linkin kansainvälisille käyttäjille. Honor Magic4 Pro on ensimmäisten Honor-älypuhelimien joukossa tukemassa Phone Link -toimintoa. Honor 70 tulee saamaan tuen ominaisuudelle OTA-päivityksen jälkeen.

Honor innovoi myös jatkuvasti käyttäjien yksityisyyden ja tietosuojan parissa, sillä yrityksen tavoitteena on aina tehdä ohjelmistosta entistä luotettavampi.

Tätä varten Honor on kehittänyt yhteistyössä Qualcommin kanssa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvan Honor Magic4 Pro -puhelimen kaksoisturvajärjestelmän. Kyseessä on Dual TEE Security OS, joka kaksinkertaistaa turvallisuuden. TEE tulee sanoista Trusted Execution Environment, joka on laitteen pääprosessorissa oleva alue, joka on erotettu järjestelmän pääkäyttöjärjestelmästä. Sen avulla tiedot tallennetaan, käsitellään ja suojataan turvallisessa ympäristössä. Honor Magic4 Prossa näitä alueita on normaalin yhden sijasta kaksi, jonka avulla pystytään parantamaan turvallisuutta entisestään.

Jokainen tuote tarjoaa premium-laatua

Honor panostaa tuotteidensa laatuun jokaisella osa-alueella ja yritys on rakentanut vahvan prosessin laadun varmistamiseksi. Honor on asettanut tiukat standardit tuotekehitysprosessin jokaiseen vaiheeseen, sillä yrityksellä on yli 600 laatustandardia, jotka kattavat kaikki tuotesuunnittelun, -kehityksen, materiaalien ja valmistuksen osa-alueet.

Jokainen Honor-älypuhelin on tiukan laadunvalvonnan alainen, ja jokaisen on läpäistävä yli 400 tuotetestiä ja yli 20 maailmanlaajuista sertifiointistandardia ennen julkaisua.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että Honor rakensi alle 16 kuukaudessa HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park -tuotantotehtaan, joka on yrityksen ensimmäinen omarahoitteinen tehdas. Tuotantolinjasta 75 prosenttia valmistetaan automaatiota hyödyntäen, joista yli 40 prosenttia on Honorin oman tutkimus- ja tuotekehitystiimin kehittämiä.

Honorin automatisoitu tuotantolinja mahdollistaa yhden älypuhelimen poistumisen linjalta vain 28,5 sekunnissa. Tutkimus- ja tuotekehityksen ja valmistuksen synergia takaavat tasaisen korkean laadun maailmanlaajuisesti.

Yli 300 uutta patenttihakemusta joka kuukausi

Honor on ottanut monta askelta eteenpäin ensimmäisen 18 kuukauden aikana ja onnistunut jälleen kerran jättämään jälkensä monien haasteiden edessä. Yritys menestyi ja esitteli joukon innovaatioita, jotka toteutuivat yhtiön kuuden tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen ja yli 100 innovaatiolaboratorion kautta.

Honorin itse kehittämä Magic V -puhelimen Rotatin Water Droplet -sarana ja Honor Image Engine ovat kaksi esimerkkiä, jotka osoittavat, kuinka Honorin tutkimus- ja tuotekehitysvalmiuksia käytetään käyttäjien kipupisteiden ratkaisemiseen.

Honor Magic V oli julkaisuhetkellä maailman ohuin sisäänpäin taitettava älypuhelin, joka oli mahdollista vain Honorin itse kehittämä saranan ansiota. Sen avulla puhelin voi taittua tiukasti ilman rakoa ja tarjoten tinkimättömän näyttökokemuksen. Taitettuna Magic V:n näytön koko on kuin tavallisessa suorakaiteen muotoisessa älypuhelimessa, joka tarjoaa tutun käyttökokemuksen.

Honor Image Engine on kuvantamisjärjestelmä, joka rekonstruoi laitteistojen ja ohjelmistojen avulla tuottaakseen upeita ja korkealaatuisia kuvia yhtenäisellä tyylillä. Honor Magic4 Pro ja Magic4 Ultimate ovat osoitus ratkaisun tehokkuudesta, sillä jälkimmäinen sai 146 pistettä DXOMarkin yleisessä kameratestissä. Kyseessä on korkein koskaan annettu pistemäärä.

Honor on alle kahdessa vuodessa saavuttanut jo paljon, jatkossa yritykseltä on lupa odottaa aikaisempaa innovatiivisempia ja saumattomammin yhdessä toimivia kokemuksia.

Honor 70 on innovoinnin tulos

Uusin tulokas Honorilta on huippulaatua ja monipuolisia kameratoimintoja sisällään pitävä Honor 70 -älypuhelin. Puhelimessa on huipputason Sony IMX800 Super Sensing -kamera, joka tarjoaa loistavia kokemuksia niin peruskäyttäjälle, mutta ammattilaiskuvaajillekin. Kuvien viimeistelystä on vastaamassa Honor Image Engine, joka on kehittynyt kuvantamisjärjestelmä.

Honor 70 -puhelimen symmetrinen muotoilu yhdessä tyylikkäiden värien kanssa tekevät laitteesta näyttävän. Puhelimella pääsee kokemaan 120 hertsin virkistystaajuuden mukanaan tuoman sulavuuden ja 66 watin pikalataus antaa virtaa lyhyessä ajassa. Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiri mahdollistaa sujuvan käyttökokemuksen ja nopeat 5G-yhteydet. Magic UI 6.1 -käyttöliittymän kruunaa vielä Googlen palvelut, joten Honor 70 -puhelimesta löytyy kaikki haluamasi sovellukset.

Honor 70 on suunniteltu erottumaan joukosta ja se on saatavilla Suomessa kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta Midnight Black, hopea Crystal Silver ja vihreä Emerald Green. Myynti on käynnistynyt syyskuun alkupuolella ja puhelin on saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltä 549 euron suositushinnalla.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    1 Kommentti

    1. Koska tulee uusi päivitys Honor 20 wiev puhelimeen!

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor