HonorYleinen

Honor julkistaa ensimmäisen uutuuspuhelimensa Helsingissä 26. lokakuuta – Honorin paluu on jo lähellä

Honor on vahvistanut tänään Suomessa, että yhtiö tulee palaamaan älypuhelinmarkkinoille uuden Honor 50 -puhelimen kanssa. Aikaisempien huhujen mukaan puhelimen julkaisu tapahtuisi Euroopassa lokakuun lopulla, mutta nyt tiedoille on saatu vihdoin vahvistus.

Suomessa Honor on lähettänyt medioille kutsuja ensimmäiseen julkaisutilaisuuteensa Huaweista irtautumisen jälkeen. Tilaisuudessa kerrotaan tapahtuvan uuden Honor 50 -puhelimen lanseeraus ja samalla yhtiö on kertonut itsenäisen Honorin tulleen takaisin ja jäädäkseen. Tilaisuuden aikana Honorin odotetaan kertovan enemmän tietoja Honor 50 -puhelimen paikallisesta saatavuudesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin vuodot ovat kertoneet Honor 50 -puhelimesta tulevan Euroopassa tarjolle neljä väriversiota, jotka olisivat Midnight Black, Frost Crystal, Emerald Green sekä Honor Code. Lisäksi hinnoista ja muistiversioista on paljastunut tietoja, sillä 6 + 128 gigatavun version pitäisi maksaa 499 euroa ja suuremmalla 8 + 256 gigatavun muistilla varustellun version pitäisi maksaa 599 euroa.

Samaan Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriin perustuvia älypuhelimia saa Suomessakin jo 400-500 eurolla. Honor 50 erottuu joukosta kuitenkin hieman paremmilla ominaisuuksilla, sillä ainakin Kiinassa julkaistussa versiossa on kaartuva OLED-näyttö, tehokas pikalataus, 108 megapikselin neloiskamera sekä muita ominaisuuksia, jotka ovat tuttuja vieläkin korkeammasta hintapisteestä.

Tarkemmin Honor 50 -puhelimen teknisiin tietoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Honor 50 -sarjan puhelimet julkaistiin alun perin Kiinassa jo kesäkuussa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor