HonorYleinen

Honor 50 tulossa vasta saataville, mutta Honor 60 -puhelimien julkaisua odotetaan jo 1. joulukuuta

Honor 50 Pro

Huaweista irtautunut Honor esitteli viime kesäkuussa kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Honor 50 -sarjan älypuhelimet ja vasta 15. marraskuuta yhtiö on tuomassa puhelimen saataville Suomessa. Honorilla on jo huhujen mukaan seuraajat valmiina, sillä Kiinasta kantautuvien tietojen mukaan Honor 60 -sarja julkaistaan jo 1. joulukuuta.

Jos tieto julkaisusta joulukuussa pitää paikkansa, niin Honorilla on kova vauhti päällä tuodessaan uusia laitteita markkinoille. Toistaiseksi tiedot kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan, sillä Honor ei ole niitä vielä itse vahvistanut. Vuotajan mukaan ainakin yhdessä puhelimista olisi Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, 4500 milliampeeritunnin akku sekä 65 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Patenttihakemuksien mukaan Honor 60- ja Honor 60 Pro -puhelimet saattavat näyttää tältä.

Honor 60 -malliston on odotettu koostuvan Honor 60 -perusmallista ja Honor 60 Pro -kärkimallista. Lisäksi mallistoon voidaan odottaa myös edullisempaa Honor 60 SE -mallia. Huhujen mukana Honor 60 Prossa saatetaan nähdä Qualcommin ensi vuoden puhelimiin suunnittelema Snapdragon 898 -järjestelmäpiiri, mutta mitään tarkempaa ei ole olemassa. Qualcomm tulee tietojen mukaan julkaisemaan uuden huippupiirin 30. marraskuuta alkavassa Snapdragon Tech Summit -tapahtumassa.

Täysin uusien Qualcommin järjestelmäpiirien käyttäminen Honorin puhelimissa ei olisi yllättävää, sillä Honor sai kunnian olla yksi ensimmäistä Snapdragon 778G -piiriä käyttävistä valmistajista. Honor 50 -sarjan laitteet oli kehitetty kyseisen järjestelmäpiirin varaan. Lisäksi Honor oli ensimmäisien joukossa julkaisemassa Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiriin perustuvia puhelimia, sillä kesän lopussa esiteltiin Magic 3 -sarja.

Todennäköisesti Honor 60 -sarjan puhelimista tullaan kuulemaan enemmän tietoja lähiaikoina, jos tieto julkaisusta joulukuun alussa pitää paikkansa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor