XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa huomenna uusi versio POCO F3 -puhelimesta – samalla julkaistaan POCO M4 Pro 5G

Xiaomi on aikaisemmin jo kertonut julkaisevansa globaalisti uuden Poco M4 Pro 5G -älypuhelimen huomenna, 9. marraskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Nähtävästi kyseessä ei ole ainoa tilaisuudessa julkaistava asia, sillä nyt Poco on aloittanut vihjailemaan myöskin uudesta huippuluokan POCO F3 -puhelimesta, josta on tulossa uusi versio.

Twitterissä Poco on kertonut uuden Poco F3 -version olevan tulossa huomenna, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, millaisia uudistuksia on luvassa. Xiaomi julkisti Poco F3 -puhelimen alun perin jo keväällä ja kyseessä oli pitkälti sama puhelin kuin Redmi K40 Kiinassa ja Xiaomi Mi 11X Intiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Tällä kertaa Poco saattaa julkaista parannellun versio puhelimestaan tai vaihtoehtoisesti täysin uuden Poco F3 Pron. Puhelimeen voidaan odottaa edelleen huippuluokan Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä, mutta oikeastaan mitään kovin tarkkaa laitteesta ei vielä voida sanoa. Vaihtoehtoisesti Poco saattaa myös päivittää puhelinta vain ulkoisesti tuomalla valikoimaan esimerkiksi vain uuden väriversion.

Tilaisuudessa esiteltävä Poco M4 Pro 5G -puhelin tulee olemaan täysin sama laite kuin Kiinassa hiljattain julkaistu Redmi Note 11. Puhelimessa olisi siis 6,6 tuuman 90 hertsin näyttöpaneeli, 50 megapikselin kaksoiskamera sekä MediaTekin kehittämä Dimensity 810 -järjestelmäpiiri. Lisäksi laitteessa on 5000 milliampeeritunnin akku sekä 33 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeistään huomenna Xiaomin suunnitelmat tulevien Poco-puhelimien suhteen vahvistuvat.

Lähde: Twitter (POCO)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi