MicrosoftYleinen

Microsoft järjestää 9. marraskuuta julkaisutilaisuuden – luvassa saattaa olla Windows 11 SE ja edullinen Surface Laptop

Microsoft Surface Go 3

Microsoft on kertonut järjestävänsä opiskeluun liittyvän julkaisutilaisuuden huomenna 9. marraskuuta, mutta kovinkaan paljoa ei tilaisuudesta tiedetä. Microsoft esitteli vasta syyskuussa uusia Surface-laitteita, mutta tämän viikon tilaisuutta varten yhtiö on saattanut jättää vielä joitakin mielenkiintoisia julkaistavia asioita.

Tilaisuuden kuvauksessa Microsoft kertoo luvassa olevan uusia teknologioita, mutta oikeastaan mitään muuta ei tilaisuudesta kerrota. Tilaisuudessa odotetaan joidenkin tietojen mukaan nähtävän aikaisempaa edullisempi Surface Laptop, joka olisi suunnattu opiskelijoille ja sen tavoitteena on kilpailla paremmin Chromebookien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Microsoftin edulliseen kannettavaan tietokoneeseen on odotettu 11,6 tuuman näyttöä, Intel N4120 -prosessoria, 8 gigatavua RAM-muistia sekä USB-C-liitintä. Microsoftilta on odotettu myös kevyempää versiota Windows 11 -käyttöjärjestelmästä, joka saattaisi kantaa nimeä Windows 11 SE. Tilaisuuden antimina saattavat olla siis edullinen Surface-tietokone sekä kevennetty Windows 11 -käyttöjärjestelmä.

Toistaiseksi Microsoft ei ole vahvistanut tulevia julkaisuja, mutta todennäköisesti viimeistään huomenna saadaan vahvistus asiaan.

Lähde: Microsoft

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft