Honor 5C julkaistiin Euroopassa ilman sormenjälkilukijaa 199 euron suositushinnalla

0

Huawei järjesti eilen julkistustilaisuuden Facebookin välityksellä, jossa julkaistiin odotetusti Honor 5C Euroopan markkinoille. Puhelin on ollut saatavilla aiemmin Kiinassa sekä joissain Euroopan maissa puhelin on julkaistu jo viime viikolla Honor 7 Lite -mallina.

Mielenkiintoisin seikka Euroopan markkinoilla julkaistussa Honor 5C -mallissa on, että Huawei on päättänyt poistaa puhelimesta sormenjälkilukijan. Kiinassa myytävästä Honor 5C -mallista löytyy sormenjälkilukija ja myös samoin Suomessa myynnissä olevasta Honor 7 Lite -puhelimesta, joka on muuten täysin sama puhelin, kuin Honor 5C.

Puhelimesta löytyy 5.2 tuuman Full HD -näyttö, kahdeksanytiminen  Kirin 650 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 2 gigatavua RAM-muistia. Laitteesta löytyy 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota on mahdollista laajentaa maksimissaan 128 gigatavun muistikorteilla. Honor 5C pakkaa sisälleen 13 megapikselin pääkameran sekä 8 megapikselin etukameran. Muita puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 3000 milliampeeritunnin akku ja Android 6.0 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää Huawein oma EMUI 4.1 -käyttöliittymä.

Honor 5C:n suositushinta Euroopassa on 199 euroa. Suomessa vastaavan Honor 7 Lite -puhelimen on voinut ostaa tästä viikosta alkaen 229 euron hintaan.

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: