Turing Phone kestää jopa kaivinkoneen painon – Katso videolta mitä puhelimelle tapahtui

1

Turing.2

Yhdysvalloista peräisin oleva Turing Robotic Industries on esitellyt jo viime vuonna ensimmäisen puhelimen, mutta valitettavasti laitteen toimitukset ovat viivästyneet reilusti. Monet puhelimen ennakkotilanneet ovatkin jo menettäneet totaallisesti hermonsa viivästyksiin ja peruneet ennakkotilauksen. Turing Robotic Industries lupaa kuitenkin toimitusten alkavan tämän kuun aikana. Yhtiön mukaan tänä vuonna on tulossa vielä jopa kaksi tuotejulkistusta.

Turing Phonen tilanneet asiakkaat ovat toivoneet jo pitkään, että yhtiö julkaisisi puhelimesta kuvia, joissa näkyy puhelimesta löytyvä Sailfish OS 2.0 -käyttöjärjestelmä. Yhtiö on lupaillut kuvia jo lähes kuukauden, mutta ainakaan artikkelin kirjoitushetkellä kuvia ei ole vielä julkaistu.

Turing Robotic Industries on tänään jakanut Facebookissa asiakkaan kuvaaman videon YouTubeen, jossa testataan Turing Phonen Dark Wyvern -version kestävyyttä, kun sen yli ajetaan kaivinkoneella. Video on hieman alle kolmen minuutin mittainen. Videolla näkyy myös selvästi, että laitteessa toimii Jollan kehittämä Sailfish OS -käyttöjärjestelmä.

Videolla puhelin ei hajoa ensimmäisella kerralla, kun sen päälle ajetaan kaivinkoneella, mutta toisella kerralla puhelimen näyttö hajoaa. Turing Phonen Liquidmorphium -materiaalista koostuva muu rakenne ei saa mittavia vahinkoja. Videon näet alta.

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: