HonorHuaweiYleinen

Honor 7 Lite tulossa Suomeen – paljastui Verkkokauppa.comin sivuilta

Honor5CHuawei näyttää olevan tuomassa Suomen markkinoille pian uuden Honor -mallin. Aiemmin Huawei kiusasi uudesta puhelimesta jo Facebook-sivuillansa sanoilla, ”Mitä isot edellä sitä pienet perässä! Androidin kingi Honor 7 saa seuraajan”. Huawei näyttää olevan antaneen laitteelle jo lempinimen, joka on tällä kertaa ”Androidin ‪‎pikkuprinssi”, kun Honor 7:n lempinimi oli Androidin kingi.

Honor 7 Lite-verkkokauppa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt valitettavasti suomalainen Verkkokauppa.com on pilannut Huawein yllätyksen lisäämällä kauppaansa suojakuoria, jotka ovat tarkoitettu Honor 7 Lite -puhelimelle. Itse puhelimesta kaupassa ei ole yhtään kuvaa, mutta esimerkiksi Tsekeissä on viime päivinä lanseerattu juuri Honor 7 Lite nimeä kantava puhelin, joka on sama laite, kuin Kiinassa myytävä Honor 5C. Honor 7 oli Huaweille suuri menestys, jonka takia Honor 5C:n nimi on luultavasti vaihtunut. Honor 7 Lite nimellä yhtiö ottaa kaiken hyödyn irti jo ennestään tunnetusta Honor 7 -mallista.

Honor 7 Lite -puhelimen uskotaan pitävän sisällään 5.2 -tuuman FullHD -näytön, kahdeksanytimisen Kirin 650 -järjestelmäpiirin, jonka tukena on 2 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa olisi Honor 5C:n tapaan 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 16 ja 8 megapikselin kamerat. Muita puhelimen keskeisimpiä tietoja ovat 3000 milliampeeritunnin akku, sormenjälkilukija sekä Android 6.0 Marshmallow.

Huawei näyttää siis tosissaan olevan tuomassa Suomessa myyntiin Honor 7 Lite -puhelimen, mutta toistaiseksi meillä ei ole tarjota tietoa, milloin puhelin tulee saataville. Uskomme kuitenkin, että Huawei tulee ilmoittamaan asiasta lähipäivinä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor