HonorYleinen

Honor 60- ja Honor 60 Pro -puhelimien tarkat kuvat paljastuivat – Honor 60 Pron näyttö kaartuu joka reunasta

Honor 60 Pro

Honor on julkaisemassa kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Honor 60 -sarjan älypuhelimet jo ensi viikolla, 1. joulukuuta. Kyseessä ovat seuraajat kesäkuussa julkaistuille Honor 50 -puhelimille, joista Honor 50 tuli globaalisti saataville vasta marraskuussa. Uudet Honor 60 -sarjan puhelimet jatkavat edeltäjiensä jalanjäljissä, mutta myös merkittäviä päivityksiä on luvassa.

Tänään Honor 60- ja Honor 60 Pro -puhelimista on paljastunut tarkkoja tuotekuvia, jotka paljastavat muotoilun kokonaisuudessaan. Molemmat puhelimet ovat pitkälti samanlaisia, ja samalla muotoilu on edeltäjiensä kanssa samaa sarjaa. Takaosassa on tyylikäs kahdesta ympyrästä koostuva kamera-alue, jossa on tällä kertaa kolme kameraa neljän sijasta. Lisäksi takaosassa on kaksois-LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suurin eroavaisuus puhelimien väliltä löytyy näytöstä. Molemmissa on reunoilta kaartuva näyttöpaneeli sekä näytön yläreunassa on etukameraa varten tehty keskitetty reikä. Honor 60 Prossa näyttö on viety vielä hieman pidemmälle ja aivan reunoille asti myös ylä- ja alaosista. Näyttö kaartuu lisäksi niin sanotusti neljältä reunalta.

Kuvissa Honor 60 -puhelimet on nähty neljässä väriversiossa, jotka ovat sininen, vaaleanpunainen, vihreä sekä musta. Kuvista voidaan päätellä Honorin olevan valmistaneen laitteiden kehyksen kokonaan muovista ja pinnat ovat todennäköisesti lasia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotojen mukaan molemmat uutuuspuhelimet saisivat 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneelin. Lisäksi molemmissa saattaisi olla tarkka 50 megapikselin tasoinen etukamera sekä 108 megapikselin pääkamera takaosassa. Kaksi muuta kameraa ovat todennäköisesti ultralaajakulmakamera sekä makrokamera.

Puhelimien tehoista vastannee Qualcommin tuore Snapdragon 778G Plus -järjestelmäpiiri, joka on hieman paranneltu versio Honor 50 -puhelimissa nähdystä Snapdragon 778G -piiristä. Honor 60 -puhelimet tukevat todennäköisesti vähintään 66 watin pikalatausta. Toistaiseksi muista teknisistä tiedoista ei ole vielä luotettavia vuotoja.

Lähde: JD.com (Honor 60 Pro), JD.com (Honor 60)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor