Black FridayYleinen

Nyt on aika hankkia älykello! Tässä on jättilistaus Black Fridayn parhaimmista kellotarjouksista

Black Fridayna kannattaa tehdä järkeviä ja huolella valittuja ostoksia. Esimerkiksi uuden älykellon hankkiminen voisi olla nyt ajankohtaista, sillä jälleenmyyjät tarjoavat hyvillä alennuksilla mielenkiintoisia kelloja monilta valmistajilta. Tässä artikkelissa olemme koonneet yhteen Suomen suurimpien jälleenmyyjien parhaimmat puhelintarjoukset. Listauksessa on mukana DNA, Elisa, Gigantti, Telia, Veikon Kone sekä Verkkokauppa.com.

Älykellojen osalta tarjouksia löytyy monilta brändeiltä ja erityisesti silmiin pistää 40-50 euron alennukset Samsungin uusimmista Galaxy Watch 4 -sarjan älykelloista. Esimerkiksi Galaxy Watch 4 -älykellon voi hommata nyt edullisimmillaan 219 eurolla (norm. 269€) ja Galaxy Watch 4 Classicin voi hankkia edullisimmillaan 319 eurolla (norm. 369€).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilin tilastojen mukaan yksiä Black Fridayn hittituotteita ovat olleet ennakkoon Huawein älykellot, joita löytyy muutamia edelleen hyvistä tarjouksista. Huawein kellojen osalta tarjolla on Watch GT2, jonka voi hankkia 99 euron hintaan (norm. 149€). Lisäksi tarjouksessa on Huawei Watch Fit 49 euron hintaan (norm. 79€).

Kellojen osalta tarjouksia löytyy myös Suunnon kelloista, sillä esimerkiksi Suunto 9 Peak multisport -kello maksaa vain 469 euroa (norm. 569€). Lisäksi Suunto 7 -älykellon voi ostaa jopa 199 euron hintaan (norm. 329€). Amazfitin kevyistä älykelloista tarjouksia löytyy myös hyvin, sillä esimerkiksi Amazfit GTR 2 Sport Edition -kellon hinta on 99 euroa (norm. 169,90€).

Tarjouksia on myös paljon enemmän. Alapuolella on vielä listaus parhaimmista älykellotarjouksista sekä linkit tarjoussivuille jälleenmyyjien mukaan.

DNA

Elisa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gigantti

Telia

Veikon Kone

Verkkokauppa.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday