Black FridayYleinen

Jättilistaus: Tässä ovat kaikki Black Fridayn parhaimmat puhelintarjoukset!

Black Friday on täällä taas ja suomalaiset jälleenmyyjät ovat laittaneet alennukseen monia älypuhelimia. Tässä artikkelissa olemme koonneet yhteen Suomen suurimpien jälleenmyyjien parhaimmat puhelintarjoukset. Listauksessa on mukana DNA, Elisa, Gigantti, Power, Telia, Veikon Kone sekä Verkkokauppa.com.

Puhelimista on saatu alennukseen monia mielenkiintoisia laitteita. Esimerkiksi vain muutama viikko sitten myyntiin tullut Xiaomi 11 Lite 5G NE maksaa vain 249 euroa lähes kaikilla jälleenmyyjillä (norm. 399€). Lisäksi Xiaomi 11T -puhelimen pystyy hankkimaan edullisimmillaan 388 euron hintaan (norm. 599€). Xiaomin valikoimista mainittava on myös Xiaomi Mi 11i -puhelin, joka tarjoaa 389 eurolla erittäin kovan luokan tekniikkaa (norm. 599€).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolalta tarjouksessa on Edge 20 -puhelin, joka on mielenkiintoinen uutuuslaite 325 euron hinnalla (norm. 499€). Lisäksi Moto G50 -puhelin tarjoaa 129 eurolla vertaansa vailla olevan 5G-kokemuksen (norm. 199€).

Jos etsinnässä on kestävärakenteinen älypuhelin, niin Nokia XR20 on loistava valinta. 394 euron hinnalla puhelin on monella tavalla loistava, eikä vastaavaa löydy (norm. 529€). Samsungilta varmasti parhain tarjous on Galaxy A52s 5G -puhelin 349 euron hinnalla (norm. 399€), sillä kyseinen laite tarjoaa erittäin paljon omassa hintapisteessään.

Samsungilta tarjoukseen on laitettu myös taittuvanäyttöinen Galaxy Z Flip 3 -puhelin, jonka hinta on laskenut jopa 849 euroon (norm. 1079€). Lisäksi puhelimien osalta löytyy erittäin kattava listaus muitakin tarjouksia, jotka on listattu tässä artikkelissa.

Ennen uusien puhelimien ostamista kannattaa kuitenkin käydä tutustumassa SuomiMobiilin kattaviin arvosteluihin tämän linkin takaa.

Alapuolella on vielä listaus parhaimmista puhelintarjouksista sekä linkit tarjoussivuille jälleenmyyjien mukaan.

DNA

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisa

Gigantti

Power

Telia

Veikon Kone

Verkkokauppa.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday