AndroidHonorHuawei

Honor 8 myynti alkaa Suomessa huomenna – hinnat alkaen 449€

8-01Huawei on tänään kertonut, että Honor 8 tulee saataville Suomessa heti kun päivä vaihtuu, eli huomenna kello 00.01. Honor 8 on seuraaja viime vuonna julkaistulle Honor 7 -puhelimelle, joka nuosi huimaan suosioon Suomessa ja nyt Huawei koittaa menestyä uuden puhelimen voimin. Tällä kertaa menestystarina ei kuitenkaan ole valmiiksi kirjoitettu, sillä uutuuspuhelin on edeltäjäänsä kalliimpi.

”Haluamme kannustaa ihmisiä olemaan rohkeita ja toteuttamaan asettamiaan tavoitteita, olivatpa ne pieniä tai suuria. Diginatiivit elävät ajan hermolla omaksuen nopeasti viimeisimmät tekniset innovaatiot. Meidän tehtävänä on tarjota heille tarvitsemansa työkalu”, sanoo Mika Engblom , Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja. ”Auttamalla näitä rohkeita edelläkävijöitä ja erottumalla heidän laillansa joukosta, uskomme että Honor 8 ottaa asemansa älypuhelinmarkkinoilla”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Honor 8 -kampanjointi alkaa meillä samaan aikaan, kun puhelinten myynti käynnistyy. Tämä on ideaalitilanne asiakkaan kannalta, joka harkitsee uuden puhelimen hankintaa”, summaa Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Sofia Lehtimäki . ”Honorilla on oma vahva identiteetti, jossa korostuu rohkeus ja juuret. On ollut ilo olla toteuttamassa tätä kampanjaa, jossa olemme voineet tuoda upealla tiimillämme esiin suomalaista rohkeutta. Tuore Honor-lähettiläämme Makwan Amirkhani pääsee näkyviin ja kuuluviin valtakunnallisessa kampanjassamme – kirjaimellisesti”.

8-12Honor 8 on radikaali muutos verrattuna Honor 7 -maalliin. Puhelimesta löytyy uusittu ulkoasu, kaksoiskamera sekä tehokkaampaa rautaa. Puhelin koostuu timanttileikatusta metallirungosta sekä lasipinnoista. Honor 8:n kamera ei juuri poikkea Huawei P9:n kamerasta, sillä kaksoiskamera on jälleen läsnä. Kamerat ovat suuruudeltaan 12 megapikseliä, joista toinen on RGB-sensori ja toinen monokromisensori.

Puhelimesta löytyy myös 3D-sormenjälkitunnistin, johon on integroitu älynäppäintoiminto. Honor 8 pitää sisällään myös USB-C-tyypin latausliittimen sekä 3000 milliampeeritunnin akun. Laite tukee pikalatausominaisuutta, joka takaa 10 minuutin latauksella 2 tuntia puhelua ja 6 tuntia offline-musiikin kuuntelua.

Uutuuspuhelimen sisällä hyrrää 8-ytiminen Kirin 950 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Honor 8 näytön koko on 5.2 tuumaa ja tarkkuus on Full HD -tasoa. Etukamera on kooltaan 8 megapikseliä, mutta sen tukena ei ole omaa salamavaloa, niin kuin edeltäjässään oli. Muita Honor 8:n ominaisuuksia ovat kaksi SIM-korttipaikkaa, NFC, IR-lähetin ja Android 6.0.

Suomessa Honor 8 tulee saataville 32 ja 64 gigatavun muisteilla varusteltuja. Molemmista versioista löytyy 4 gigatavua RAM-muistia, joten Huawei on luopunut kokonaan 3 gigatavun RAM-muistin versiosta Suomen markkinoilla. Puhelimen 32 gigatavun versio tulee saataville valkoisena, mustana sekä sinisenä, 64 gigatavun versio tulee saataville kultaisena sekä rajallisesti sinisenä. Puhelimen hinnat ovat 449 euroa (32GB)  ja 499 euroa (64GB). Myynti alkaa huomenna 25.8.2016.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android