HonorYleinen

Honor 80 Pro tullaan julkaisemaan myös tasaisella näytöllä – kuva ja ensimmäiset tiedot vuodon kohteena

Honor 80 Pro Flat voi näyttää tältä.

Honor julkisti jo aikaisemmin Honor 80 SE-, Honor 80- ja Honor 80 Pro -älypuhelimet, joiden jälkeen nähtiin tasaisella näytöllä varusteltu Honor 80 GT. Nähtävästi Honor on yhdistämässä nyt nyt Honor 80 Pro- ja Honor 80 GT -mallit uudeksi puhelimet, sillä huhut kertovat yhtiön valmistelevan tasaisella näytöllä varustellun Honor 80 Pron julkaisua.

Kiinalaiset vuotajat ovat Weibo-palvelussa nyt kertoneet ensimmäisiä tietoja tulevasta puhelimesta. Tasaisella näytöllä varustellun Honor 80 Pro -puhelimen julkaisua odotetaan tammikuun alussa. Teknisesti puhelimen kerrotaan olevan pääosin samanlainen kuin Honor 80 Pro, mutta parilla muutoksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 80 Pro

Puhelimeen on tulossa stereokaiuttimet sekä yksi etukamera. Teknisesti laitteen pitäisi olla myös hyvin samanlainen kuin Honor 80 GT -puhelimen, mutta pääkamera tulee olemaan Honor 80 Pron tavoin 160 megapikseliä. Digital Chat Station on kertonut puhelimen saavan 6,67 tuuman OLED-näytön 120 hertsin virkistystaajuudella.

Lisäksi etuosan kameran pitäisi olla 32 megapikselin tasoinen. Takaosan kamerat ovat 160 megapikseliä, 8 megapikseliä sekä 2 megapikseliä. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Tasaisella näytöllä varusteltu versio saa myös 4800 milliampeeritunnin akun sekä 66 watin pikalatauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen kerrotaan saavan muovista ja lasista koostuvan rakenteen. Honor 80 Pron uusi versio on 7,2 millimetriä paksu ja se painaa 186-193 grammaa. Honorin odotetaan esittelevän puhelimen kolmessa värissä, jotka ovat musta, vihreä sekä vaaleanpunainen. Puhelimesta on julkaistu myös vuotokuva, mutta sen aitoutta on vaikea todentaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 80 Pro Flat Bluetooth-sertifikaatissa.

Vahvistus tasaisella näytöllä varustellulle Honor 80 Pro -puhelimelle saadaan myös Bluetooth-sertifikaatista. Honor on saanut sertifikaatin ”Honor 80 Pro flat” -puhelimelle, jonka mallikoodi on ”ANB-AN100”. Aikaisemmin julkaistun Honor 80 Pron mallikoodi oli ”ANP-AN100” ja vastaavasti hiljattain esitellyn Honor 80 GT -puhelimen mallikoodi oli ”ANT-AN00”.

Honor 80 -sarja koostuu nyt jo viidestä eri puhelimesta. Honorin ei odoteta tarjoavan puhelimia globaaleilla markkinoilla ainakaan samoilla mallinimillä.

Lähde: Weibo 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor