HonorYleinen

Honor 80 -puhelimessa on uusi Snapdragon 782G -järjestelmäpiiri – pro-versiossa tehokas Snapdragon 8+ Gen 1

Honor 80 Pro

Honor tulee esittelemään Honor 80 -sarjan älypuhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa 23. marraskuuta, eli jo ensi viikolla. Tulevista puhelimista on julkaistu jo ensimmäisiä kuvia, mutta nyt myös tiedot alkavat tarkentumaan.

Tänään Honor on vahvistanut, että Honor 80 Pro tulee saamaan sisällensä Qualcommin kehittämän Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Kyseessä on tämän hetken tehokkain Android-puhelimien järjestelmäpiiri, vaikka Snapdragon 8 Gen 2 on jo aivan nurkan takana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samainen juliste on vahvistanut myös Honor 80 -perusmallin järjestelmäpiirin. Honor tulee käyttämään Qualcommin kehittämää Snapdragon 782G -järjestelmäpiiriä. Huhuissa on odotettu Snapdragon 778G+ -piiriä, mutta nähtävästi Qualcomm on julkaisemassa uudistetun version.

Snapdragon 782G -järjestelmäpiiriä ei ole vielä virallisesti julkaistu, mutta todennäköisesti se on Honorille kustomoitu versio Snapdragon 778G+ -piiristä. Toistaiseksi järjestelmäpiirin tarkoista tiedoista ei kuitenkaan ole vuotoja. Honorilta on tulossa myös edullisempi Honor 80 SE -puhelin, jossa on MediaTekin kehittämä uusi Dimensity 1080 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 80 Pro -puhelimessa Honor tulee käyttämään 160 megapikselin tasoista pääkameraa sekä etuosassa nähdään 50 megapikselin kaksoiskamera. Odotettavasti akun lataus tapahtuu 66 watin teholla. Honor 80 -puhelimiin on odotettavissa uusi MagicOS 7.0, joka perustuu Android 13 -käyttöjärjestelmään.

Honor 80 -sarjan puhelimien ohella 23. marraskuuta tullaan esittelemään myös huippuluokan taittuvanäyttöinen Magic Vs -älypuhelin.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor