AndroidHonorHuaweiYleinen

Honor 8X -puhelimen myynti alkoi Suomessa

Honor julkaisi lokakuun alussa Euroopassa yhtiön tuoreimman keskihintaluokan Honor 8X -älypuhelimen. Uutuuspuhelimen myynti on aloitettu tänään Suomessa.

”Haluamme tuoda lippulaivamalleista tutut ominaisuudet yhä useamman ulottuville. Honor 8X:n myötä nämä ominaisuudet ovat tarjolla kuluttajille, jotka etsivät edullista puhelinta ilman kompromisseja”, kertoo Honorin Suomen markkinointipäällikkö Essi Kautonen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista vastaa Huawein oma Kirin 710 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Honor 8X tarjoaa Suomessa 64 tai 128 gigatavua ja mukana on myös paikka muistikortille. Akun kestosta on vastaamassa 3750 milliampeerituntia, jota ladataan hyödyntämällä vanhaa micro-USB-tyypin latausliitintä. Puhelimesta löytyy lisäksi perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä sormenjälkilukija.

Kameroita puhelimessa on kaksi takana ja yksi edessä. Pääkamera rakentuu 20 megapikselin pääsensorista ja 2 megapikselin syvyyssensorista, jonka avulla on mahdollista taltioida bokeh-efektillisiä kuvia. Etukameran osalta Honor tyytyy yhteen 16 megapikselin sensoriin.

Honor 8X on myynnissä suositushintaan 299 euroa (64 Gt) ja 329 euroa (128 Gt). Suomessa tuote on saatavilla sinisen, mustan ja punaisen värisenä.

Lähde: Honorin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Honor 8X ja Galaxy A6S – Tuotteesta saattaa esiintyä tuontimalleja joista ei löydy euroopan taajuuksia, ainakin yhdessä verkkokaupassa tällänen on tullut vastaan, varmista että laite tukee 800MHz Lte verkkoa band 20.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android