HonorYleinen

Honor 9X julkaistiin uudessa vihreässä väriversiossa

Honor 9X vihreänä

Huawein tytärbrändi Honor on julkaissut valikoiduilla markkinoilla uuden Honor 9X -väriversion, joka kantaa nimeä Emerald Green. Uutuusversiossa uutta on ainoastaan väri, joten tekniikkaan ei ole tehty mitään päivityksiä. Honor 9X on saatavilla myöskin Suomessa, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, onko uusi vihreä väriversio tulossa myyntiin.

Uusi vihreä väriversio laajentaa Honor 9X:n varsin suppeaa värivalikoimaa. Aikaisemmin puhelimesta on ollut saatavilla globaalisti vain musta ja sininen väriversio, joista sinisessä on ollut tyylikäs X-viimeistely takakuoressa. Nyt myös vihreään versioon on saatu tuttu X-kuvio takaosaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 9X tarjoaa suuren 6,59 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa ei ole minkäänlaisia loviratkaisuja. Näytön tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle, eli siinä on 2340 x 1080 pikseliä. Tehoista on vastaamassa Kirin 710F -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia sekä sisäistä tallennustilaa löytyy 128 gigatavua. Akun kooksi on ilmoitettu 4000 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmänä toimii Android 9.0 Pie, jossa on mukana myöskin Googlen palvelut.

Honor 9X on varusteltu kolmoiskameralla, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Puhelin tulee AIS Super Night -kuvaustilaa, jonka kerrotaan mahdollistavan onnistuneet yökuvat. Lisäksi 120 asteen ultralaajakulmakamera mahdollistaa uuden tavan ottaa kuvia. Etukamera on toteutettu pop-up-järjestelmällä, joka sijaitsee laitteen yläreunassa. Etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä.

Suomessa Honor 9X -puhelimen suositushinta on 249 euroa ja se saapui myyntiin marraskuussa 2019. SuomiMobiilin arvion puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: Honor.ru

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor