SamsungYleinen

Suositun tubettajan video vahvistaa: Galaxy Z Flipin Ultra Thin Glass -näyttö naarmuuntuu muovin tavoin

Suosittu tubettaja Zack Nelson on julkaissut kanavallaan JerryRigEverything videon, jossa Samsungin uunituore taittuvanäyttöinen Galaxy Z Flip -puhelin on laitettu tuttuun kuritustestiin. Videolla Nelson testaa muun muassa Galaxy Z Flipin näytön kestävyyttä, lämmönkestoa sekä itse puhelimen rakenteen kestämistä taivutustestissä.

Videosta erittäin mielenkiintoisen tekee näytön naarmutustesti, sillä Samsung hyödyntää uutuuspuhelimessa ensimmäistä kertaa erittäin ohutta taittuvaa näyttölasia, joka kantaa nimeä Ultra Thin Glass. Valitettavasti video paljastaa, ettei näytön lasipinta todellisuudessa olekaan kovin kestävä verrattuna muun muassa viime vuoden Galaxy Fold -puhelimeen, jossa näyttöä suojasi ainoastaan muovipinta. Testin perusteella Galaxy Z Flipin näyttö naarmuuntui yhtä helposti kuin muovi, joka herättää kysymyksiä Samsungin Ultra Thin Glass -lasin tarpeellisuudesta. JerryRigEverything-kanavalla julkaistun videon voi katsoa alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flipissä hyödynnettävän lasipinnan odotettiin parantavan muun muassa taittuvien näyttöjen naarmunkestävyyttä, mutta todellisuus on nähtävästi kuitenkin jotain aivan muuta. Näyttöön on lisäksi mahdollista tehdä reikiä, jotka tekevät vahinkoa itse näytölle. Tämän ei pitäisi olla mahdollista, jos kyseessä olisi oikeaa lasia.

Samsung on kuitenkin kertonut muun muassa The Vergelle, että Galaxy Z Flipin Ultra Thin Glass -lasia on suojaamassa vielä erillinen suojakerros, joka on hyvin samanlainen kuin Galaxy Fold -puhelimessa. Tämä selittäisi siis herkän naarmuuntumisen, joka on myös hyvin todennäköistä. Alapuolella olevassa kuvassa on nähtävillä, miten Galaxy Z Flipin näyttö rakentuu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Samsung on tuomassa uuden Galaxy Z Flip -puhelimen myyntiin ensi viikolla 21. helmikuuta ja hintaa sillä on 1550 euroa. Samsung tarjoaa puhelimen ostajille myös kokonaisvaltaisen Samsung Care+ for Z Flip -vakuutuksen vuodeksi, joka takaa 109 euron omavastuulla mahdollisien vahinkojen korjauksen valtuutetussa huoltoliikkeessä.

Lähde: YouTube (JerryRigEverything), The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Noi testit on kaukaa haettu normaaliin käyttöön verrattuna

  2. Mikä idea pitää tällaista sivustoa missä uutiset tulee useita päiviä myöhemmin mitä muillla sivustoilla? Olen tätä tuumaillut useemmankin kerran..

    1. Millaiset uutiset tulevat useita päiviä myöhemmin kuin muilla? Esimerkiksi tämä uutinen on julkaistu samana päivänä kuin itse videokin on julkaistu.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung