Sponsoroitu

Honor 9X Lite tarjoaa 48 MP tekoälykameran ja suuren 128GB tallennustilan vain 199 euron hintaan

Honor 9X Lite on otolliseen 199 euron hintapisteeseen asettuva uutuuspuhelin, joka tarjoaa mielenkiintoisia toteutuksia sekä erityisen hyvän kameran. Puhelimessa on nimittäin 48 megapikselin kaksoiskamera, joka tuottaa vaikuttavaa jälkeä monenlaisissa kuvaustilanteissa tekoälyominaisuuksiensa ansiosta. Honor 9X Lite on kevään odotetuin puhelinuutuus ja se on suunniteltu erityisesti nuorekkaalle kohderyhmälle ja ihmisille, jotka vaativat puhelimeltaan tehoja, loistavaa kamerakokemusta sekä tyylikästä toteutusta.

Puhelimessa on 48 megapikselin kaksoiskameran ohella myös tehokas Kirin 710 -järjestelmäpiiri, GPU Turbo 3.0 -tekniikka sekä suuri 128 gigatavun sisäinen tallennustila. Puhelimessa on myös kapeilla kehyksillä varusteltu tarkka 6,5 tuuman näyttö, suuri akku sekä monista lippulaivapuhelimista tuttu premium-laatutuntuma.

48 MP tekoälykamera tuottaa loistavaa jälkeä

Honor 9X Liten kohokohta on 48 megapikselin Ultra Clarity -kamera, joka taltioi pienimmätkin yksityiskohdat ja 2 megapikselin syvyysterävyyskameran avulla saadaan taltioitua kauniita muotokuvia. Tekoälyn avulla Honor 9X Liten kameroista saadaan kaikki hyöty irti, sillä edistyneiden algoritmien avulla kuvausasetukset muokataan käyttäjän puolesta valmiiksi kuvauskohteen perusteella ja lopputuloksena on loistava otos.

Puhelimen kameralla päästään nauttimaan myös Super Night Shot -kuvaustilasta, joka vähentää pitkistä valotusajoista aiheutuvaa kuvien tärähtämistä ja tukee koneoppimiseen perustuvaa monikehyksen vakauttamista. Super Night Shot -kuvaustilalla saadaan taltioitua todella heikossa valaistuksessa teräviä ja valoisia kuvia vaikka käsivaralta.

Erinomaiset selfiekuvat onnistuvat Honor 9X Liten tehokkaalla 8 megapikselin etukameralla, joka tukee myös Selfie AI -kuvaustilaa ja tuottaa miellyttäviä muotokuvia. Etukamerassa tekoälyalgoritmit tarjoavat myös neljä erilaista studiotason muotokuvaa. Honor 9X Lite on varusteltuna myös Super Slow-motion -videokuvauksella, jonka avulla saadaan taltioitua tyylikkäitä videoita 16-kertaisesti hidastettuina.

6,5 tuuman FullView-näyttö tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen

Suuri ja tarkka 6,5 tuuman FullView-näyttö vie Honor 9X Lite -puhelimen käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle, sillä nyt muun muassa 19,5:9-kuvasuhteen ansiosta puhelin tarjoaa hyvän elokuvien ja sarjojen katselukokemuksen. Monista selvästi kalliimmista puhelimista tutun Full HD+ -tarkkuuden ansiosta näytöllä sisältö on mukavan terävää ja TÜV Rheinland -sertifikaatin ansiosta näyttö on myös silmäystävällinen.

Erityisen antennisuunnittelun ansiosta Honor on pystynyt tuomaan puhelimen näytön hyvin lähelle reunoja ja esimerkiksi näytön alapuolella olevan reunan leveys on vain 4,25 millimetriä, ja myös näytön ja rungon välinen suhde on 91 prosenttia. Näyttö kattaa siis lähes koko Honor 9X Liten etuosan.

GPU Turbo 3.0 -tekniikka mahdollistaa edistyneen pelikokemuksen

Alle 200 eurolla Honor 9X Lite tarjoaa mielenkiintoisia teknisiä ominaisuuksia ja tällä kertaa Honor on panostanut vahvasti pelikokemuksen parantamiseen GPU Turbo 3.0 -tekniikan avulla. GPU Turbo 3.0 nopeuttaa grafiikan käsittelyä jopa 60 prosentilla ja samalla säästää virtaa jopa 30 prosentilla, jolloin pelaamiskokemus on Honor 9X Litella parhaimmillaan.

GPU Turbo 3.0 -tekniikka yhdistettynä tehokkaaseen Kirin 710 -järjestelmäpiiriin Honor 9X Lite pystyy tarjoamaan saumattoman ja sulavan käyttökokemuksen. Kirin 710 -järjestelmäpiiri on 12 nm tekniikalla valmistettu sekä se perustuu Cortex-A73-ytimiin ja grafiikkasuorittimena toimii Mali-G51. Verrattuna edeltävän sukupolven järjestelmäpiiriin, niin Kirin 710 -piirissä on jopa 130 prosenttia parempi suorituskyky.

Omassa hintapisteessään Honor 9X Lite tarjoaa myös massiivisen 128 gigatavun sisäisen tallennustilan, joka ei tule loppumaan nopeasti kesken. Tarvittaessa puhelimessa on myös microSD-muistikorttipaikka, jonka avulla tallennustilaa saadaan lisää jopa 512 gigatavuun asti. Honor 9X Lite on varusteltu myös suurella 3750 milliampeeritunnin akulla, josta ei puhti lopu kesken päivän. Puhelimessa on nopea sormenjälkilukija takaosassa sekä luotettava kasvojentunnistus.

Lippulaivatason laatutuntuma ja tyylikkäät väriversiot

Honor 9X Lite on alle 200 eurolla harvinainen älypuhelin, sillä se tarjoaa tyylikkäitä väriversioita sekä premium-laatutuntuman. Puhelin on rakennettu alumiinikehyksestä sekä 15-kerroksisesta valaistukseen mukautuvasta 2,5D-lasipinnasta. Lasin ja alumiinin yhdistelmä tekee uutuuspuhelimesta luokkansa laadukkaimman sekä tyylikkäimmin.

Puhelin on mitoiltansa 160,4 x 76,6 x 8,0 millimetriä ja painoa sillä on vain 188 grammaa. Honor 9X Lite on suureen näyttöönsä suhteutettuna mukavan kompakti sekä kevyt, joka takaa miellyttävän käyttökokemuksen. Honor 9X Lite on tarjolla myös kahdessa väriversiossa, jotka ovat vihreä Emerald Green sekä perinteisempi musta Midnight Black.

Honor 9X Lite nyt saatavilla 199 euron hintaan

Honor 9X Lite on saapunut myyntiin Suomessa lukuisien Honor-jälleenmyyjien kautta 199 euron hintaan 14. toukokuuta lähtien. Kyseessä on hintaluokassaan erinomainen älypuhelin muun muassa nuorekkaalle kohderyhmälle ja ihmisille, jotka vaativat puhelimeltaan tehoja, loistavaa kamerakokemusta sekä tyylikästä toteutusta.

Honor 9X Lite on saatavilla Suomessa kahdessa väriversiossa, jotka ovat tyylikäs vihertävä Emerald Green sekä perinteisempi musta Midnight Black. Uuden Honor 9X Lite -puhelimen yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät Honorin tuotesivuilta. Honor 9X Liten jälleenmyyjät Suomessa löytyvät Hintaseuranta.fi -palvelun sivuilta alapuolella olevasta linkistä.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sponsoroitu