HonorYleinen

Honor 9X Lite saapui myyntiin Suomessa 199 euron hintaan

Uuden Honor 9X Lite -puhelimen myynti on alkanut tänään Suomessa 199 euron hintaan. Puhelin saapui jo ennakkotilattavaksi 30. huhtikuuta ja toimitukset ovat alkaneet 14. toukokuuta. Uutuuspuhelin tarjoaa muun muassa 48 megapikselin kaksoiskameran ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja siihen on tehty lovi etukameraa sekä puheluissa käytettävää kuuloketta varten. Kameroita puhelimessa on kaksi takana ja yksi edessä. Pääkamera rakentuu 48 megapikselin sensorista ja 2 megapikselin syvyyssensorista, jonka avulla on mahdollista taltioida parempia muotokuvia. Etukameran osalta Honor tyytyy yhteen 8 megapikselin sensoriin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Huawein oma Kirin 710 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Honor 9X Lite tarjoaa Suomessa 128 gigatavua ja mukana on myös paikka muistikortille. Akun kestosta on vastaamassa 3750 milliampeerituntia, jota ladataan hyödyntämällä micro-USB -latausliitintä. Puhelimesta löytyy lisäksi perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä sormenjälkilukija.

SuomiMobiilin arvostelun Honor 9X Litesta voi käydä lukemassa täältä. Honor 9X Liten kaikki jälleenmyyjät löytyvät Hintaseuranta.fi -palvelusta alapuolella olevasta linkistä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor