HMDNokiaYleinen

Huhu: HMD Global julkaisemassa Nokia 7.3 5G-, Nokia 3.3- ja Nokia 2.4 -puhelimet tänä vuonna

Nokia logo

Nokiaan ja HMD Globaliin keskittynyt sivusto Nokiamob.net on kertonut tänään huhuista, joiden mukaan loppuvuodesta olisi tulossa mielenkiintoisia Nokia-puhelimia. Tuoreen huhun mukaan HMD Global valmistelisi loppuvuodeksi Nokia 7.3 5G-, Nokia 3.3- ja Nokia 2.4 -puhelimien julkaisua, mutta uutta lippulaivapuhelinta jouduttaisiin odottamaan ensi vuoteen asti.

Nokia 7.3 5G:n kerrotaan olevan noin 399 euron hintaan asettuva 5G-yhteyksillä varusteltu alemman keskihintaluokan älypuhelin, joka tarjoaa ainakin neloiskameran, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Toistaiseksi puhelimesta ei ole tarkempia tietoja, mutta se saatettaisiin julkaista tämän vuoden syyskuussa ja se tulisi myyntiin Q4 2020 aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi tulevista puhelimista on myös huhun mukaan Nokia 3.3, jossa pitäisi olla Snapdragon-järjestelmäpiiri, iso näyttö, kolmoiskamera sekä sormenjälkilukija. Lisäksi laitteessa odotetaan olevan 3 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, mutta hinnoittelu ei ole tiedossa. Nokia 3.3 -puhelimen julkaisun odotetaan tapahtuvan Q3 2020 aikana.

HMD Globalilta on huhun mukaan lupa odottaa myös Nokia 2.4 -puhelinta syyskuussa. Puhelimessa kerrotaan olevan hieman paremmat tekniset ominaisuudet kuin edeltäjässä, ja 2 + 16 gigatavun versio maksaisi 119 euroa. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tietoja Nokia 6.3- tai Nokia 4.3 -puhelimista, joita HMD Globalilta myös odotetaan.

Huhun perusteella HMD Global ei olisi tulossa julkaisemaan seuraavaa huippupuhelintaan kovinkaan pian, sillä sitä saatetaan joutua odottelemaan vuoden 2021 alkuun asti. Tiedot kannattaa ottaa kuitenkin vielä pienellä varauksella, sillä syksyyn on vielä aikaa ja muun muassa suunnitelmat ja laitteiden tekniset ominaisuudet saattavat muuttua vielä ennen julkaisua.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

5 Kommenttia

 1. Milloin olisi tulossa Nokia 9.3. odotan julkaisua. Heti kun tulee menee ostoon Nokia 8 SIROCCO omistaja.

 2. Jotenkin sekavaa tuo Nokian touhu.. Omasta mielestä järkevämpää olisi:

  1) Ehkä Max 3 Android mallia per vuosi, halpa, keskihintainen ja lippulaiva. + Peruspuhelimet

  2) Vuodessa yksi sarja, esim tänävuonna 3.3, 6.3 ja 9.3

  Ei mitään että yksi onkin x.4. lisäksi niin että jos nimet noin niin 6.x sarja vastaamaan nykyistä 7.x sarjaa.

  Hinnat pitäis olla suht kilpailukykyisiä Xiaomi / RedMi kanssa, kamerat myös.

  1. Nokia on kyllä OnePlus:ssan kilpailija, eikä minkään ihme kiina merkkien kilpailija.

   Laatu on kuitenkin ja päivitystuki on kuitenkin ihan eri luokkaa Nokialla.

   1. Oneplus on juuri se ihme kiina_merkki, pölö.

 3. tuo OnePlus on myös Kiinan ihme. Joten se siitä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD