HonorYleinen

Honor 9X Liten ennakkomyynti alkoi Suomessa – toimitukset käyntiin 14. toukokuuta

Honor on aloittanut tänään uuden Honor 9X Lite -älypuhelimen ennakkomyynnin Suomessa jälleenmyyjiensä kautta. Uusi Honor 9X Lite on pitkälti vain hieman muokattu versio muutaman vuoden takaisesta Honor 8X -mallista, jonka takia puhelin on ulkoisesti ja teknisesti varsin tutunoloinen. Honor 9X Litessä on myös tutut Googlen palvelut.

Laitteen näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja siihen on tehty lovi etukameraa sekä puheluissa käytettävää kuuloketta varten. Kameroita puhelimessa on kaksi takana ja yksi edessä. Pääkamera rakentuu 48 megapikselin sensorista ja 2 megapikselin syvyyssensorista, jonka avulla on mahdollista taltioida parempia muotokuvia. Etukameran osalta Honor tyytyy yhteen 8 megapikselin sensoriin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Huawein oma Kirin 710 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Honor 9X Lite tarjoaa Suomessa 128 gigatavua ja mukana on myös paikka muistikortille. Akun kestosta on vastaamassa 3750 milliampeerituntia, jota ladataan hyödyntämällä micro-USB -latausliitintä. Puhelimesta löytyy lisäksi perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä sormenjälkilukija.

Suomessa Honor 9X Liten ennakkomyynti on alkanut tänään 30. huhtikuuta 199 euron hintaan monien jälleenmyyjien kautta. Puhelimen värivaihtoehdot ovat musta ja vihreä. Ennakkotilattaessa ostajat saavat kaupan päälle Honor Band 5 -aktiivisuusrannekkeen. Honor 9X Liten toimitukset alkavat 14. toukokuuta, eli parin viikon kuluttua.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor