SamsungYleinen

Samsungin uusi Galaxy Tab S6 Lite saapui myyntiin Suomessa edullisimmillaan 399 euron hintaan

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsungin uusi Galaxy Tab S6 Lite -tabletti on saapunut tänään myyntiin Suomessa. Kyseessä on huhtikuun puolivälissä julkaistu keskihintaluokkaan sijoittuva Android-tabletti, joka tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia alle 500 eurolla. Uutuustabletin myynti on alkanut tänään Suomessa.

Galaxy Tab S6 Lite on varusteltuna suurella 10,4 tuuman LCD-näyttöpaneelilla, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus. Isovelimallista poiketen näyttöön ei ole kuitenkaan saatu sormenjälkilukijaa, jonka takia se puuttuu kokonaan tabletista. Näytössä on myös tuki Samsungin ikoniselle S-Pen-kynälle, jonka avulla pystytään tekemään muistiinpanoja helposti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen sisuksissa hyrrää kahdeksanytiminen Exynos 9611 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on g4 gigatavua, mutta Samsung on varustellut Galaxy Tab S6 Liten myös microSD-muistikorttipaikalla, joka tukee muistikortteja aina teratavuun asti. Käyttöjärjestelmänä toimii luonnollisesti Android 10, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI 2.0 -käyttöliittymä.

Kameroita Galaxy Tab S6 Lite tarjoaa yhden takaosassa ja yhden etuosassaan. Takaosan kamera on kooltaan 8 megapikseliä ja etukamera vastaavasti 5 megapikseliä. Äänentoisto on AKG:n virittämien kaiuttimien varassa, joiden lisäksi tabletissa on 3,5 mm kuulokeliitin. Samsung on laittanut tablettiin myös massiivisen 7040 milliampeeritunnin akun, jota ladataan USB-C-tyypin latausliittimen kautta.

Samsung Galaxy Tab S6 Liten myynti on alkanut Suomessa tänään 30. huhtikuuta ja värivaihtoehtoina ovat Oxford Gray ja Angora Blue. Galaxy Tab S6 Liten Wi-Fi-mallin suositushinta on 399 euroa ja 4G-version suositushinta on 469 euroa.

Uutuustabletin jälleenmyyjät löytyvät Hintaseuranta.fi -palvelun kautta alapuolella olevista linkeistä:

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung