Sponsoroitu

Honor 9X Pro nyt saatavilla 269 euron hintaan – varusteltu 48 MP kolmoiskameralla, Kirin 810 -järjestelmäpiirillä sekä 256 Gt tallennustilalla

Honor on laajentanut Suomessa suosituksi noussutta X-mallistoaan uudella Honor 9X Pro -versiolla, joka on saapumassa myyntiin Suomessa. Honor 9X Pro tarjoaa erittäin kilpailukykyisiä ominaisuuksia omassa hintapisteessään, sillä puhelimessa on muun muassa tehokas järjestelmäpiiri, johon on yhdistetty nestemäinen jäähdytysratkaisu. Lisäksi Honor 9X Pro tarjoaa suuren näytön, tarkan 48 megapikselin kameran sekä huimat 256 gigatavun sisäisen tallennustilan.

Suomessa Honor 9X Pro on tarjolla edulliseen 269 euron hintaan, jossa puhelin pystyy erottumaan edukseen nuorekkaalla tyylillänsä. Puhelin on tarjolla kahdessa väriversiossa, jotka ovat tyylikäs violetti Phantom Purple sekä hillitympään tyyliin sopiva musta Midnight Black. Honor 9X Pro on nyt saatavilla useiden suomalaisien jälleenmyyjien kautta.

Suuri FullView-näyttö takaa loistavan katselukokemuksen

Puhelimen etuosaan on saatu huima 92 prosentin näytön ja rungon välinen suhde, eli näyttö peittää laitteen etuosasta suurimman osan. Honor 9X Pro tarjoaa yksinkertaisesti loistavan sekä häiritsemättömän katselukokemuksen 6,59 tuuman suuruisen FullView-näyttönsä ansiosta. Näytössä ei ole minkäänlaista etukameralovea, sillä etukamera on piilotettu pop-up-toteutuksensa avulla, niin ettei se ole viemässä näytöltä tilaa.

Honor 9X Pron näyttö on lisäksi TÜV Rheinland -sertifioitu, joten näyttö vähentää haitallista sinistä valoa automaattisesti paremman lukukokemuksen saamiseksi esimerkiksi pimeässä luettaessa. Tarkkuutta näytöllä on 2340 x 1080 pikseliä ja siinä on nykytrendin mukainen 19,5:9-kuvasuhde. Suuri ja tarkka näyttö mahdollistaa erityisesti mukaansatempaavan pelikokemuksen, jonka lisäksi sen kautta on miellyttävää katsella elokuvia.

Puhtia pelaamiseen Kirin 810 -järjestelmäpiirin ja nestemäisen jäähdytyksen avulla

Suorituskyvystä Honor 9X Prossa vastaa 7 nanometrin valmistustekniikalla kehitetty Kirin 810 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa kahdeksan ydintä. Kirin 810 on erittäin tehokas ja tarjoaa suorituskykyä niin aktiiviseen päivittäiseen käyttöön kuin myös mobiilipelien saumattomaan pelaamiskokemukseen. Järjestelmäpiirin kaveriksi puhelimeen on laitettu 6 gigatavua tehokasta LPDDR4X-RAM-muistia, joka ei lopu kesken edes samanaikaisesti useampaa sovellusta käytettäessä.

Erityisesti pelaamiskokemusta Honor on lähtenyt viemään eteenpäin myös Honor 9X Pron jäähdytystoteutuksella. Puhelimen sisällä on nestemäinen jäähdytysjärjestelmä, joka hajottaa lämpöä tehokkaasti, jonka ansiosta puhelin ei pääse kuumenemaan pidemmässäkään pelisessiossa.

Honor 9X Prossa on myös uusi GPU Turbo 3.0 -tekniikka, joka omalta osaltaan pystyy tuottamaan jopa salamannopean pelikokemuksen. GPU Turbo 3.0 nopeuttaa grafiikan käsittelyä jopa 60 prosentilla ja samalla säästää virtaa jopa 30 prosentilla, jolloin pelaamiskokemus on parhaimmillaan uudella Honor-puhelimella.

Sovellukset Honor 9X Prohon saadaan asennettua kätevästi AppGallery-sovelluskaupasta, jossa on jatkuvasti laajeneva määrä laadukkaita sovelluksia sekä pelejä. AppGallery on maailman kolmanneksi suurin sovelluskauppa, josta löytyy paljon sekä kansainvälisiä että suomalaisia tunnettuja sovelluksia, ja sen valikoima kasvaa jatkuvasti. Puhelimen muita palveluja ovat muun muassa Huawein helppokäyttöinen selain ja omat video- ja musiikkipalvelut.

AppGallery-sovelluskaupasta löytyvä Petal Search -sovellus laajentaa Honor 9X Pro -puhelimen sovellusvalikoimaa vielä entisestään, sillä sen kautta puhelimelle on mahdollista asentaa esimerkiksi palveluita, joita ei vielä AppGallery-sovelluskaupasta löydy.

256 Gt tallennustila ja suuri 4000 mAh akku riittävät pitkälle

Alle 300 euron puhelimissa tallennustila saattaa vielä tänäkin päivänä tulla vastaan nopeasti, mutta Honor on laittanut uuteen Honor 9X Prohon enimmäkseen huippupuhelimista tutun 256 gigatavun sisäisen tallennustilan. Honor hyödyntää lisäksi tehokasta UFS 2.1 -standardia, jonka ansiosta muun muassa tiedostojen siirtäminen on tehokkaampaa sekä nopeampaa kuin aikaisemmin.

Suureen tallennustilaan saadaan taltioitua tuhansia kuvia, kappaleita sekä satoja sovelluksia. Tämä tarkoittaa, että edes ahkeran kuvaajan tai paljon sovelluksia lataavan käyttäjän kohdalla tallennustila ei tule loppumaan helposti kesken. Tilanteessa, jossa Honor 9X Pron sisäinen 256 gigatavun suuri tallennustila on loppumassa, niin siinä tapauksessa puhelimeen on mahdollista asettaa myös erillinen microSD-muistikortti. Tallennustilasta ei siis ole puutetta Honor 9X Pron kohdalla.

Akunkestosta Honor 9X Prossa on vastaamassa suuri 4000 milliampeeritunnin akku, joka jaksaa pitkälle. Honor lupaa akun kestävän jopa 10 tuntia videoiden suoratoistoa, 12 tuntia navigointia ja jopa 100 tuntia musiikin suoratoistoa. Akkua ladataan myös modernin USB-C-tyypin liitännän kautta, joka tekee kokemuksesta aikaisempaa paremman.

48 MP kolmoiskamera tuottaa hyvää jälkeä

Honor 9X Prossa on viety kameratoteutusta jälleen eteenpäin, sillä puhelin on varusteltuna 48 megapikselin kolmoiskameralla. Edistyneen kameratoteutuksen avulla on mahdollista taltioida tärkeimmät yksityiskohdat jokaisesta hetkestä. 48 megapikselin kamerasensorilla taltioidaan kauniita kuvia tilanteesta kuin tilanteesta, sillä kamera pystyy säilyttämään yksityiskohdat selkeinä myös zoomattaessa.

Honor 9X Pro on varusteltuna lisäksi tehokkaalla yökuvauksella, sillä yksi laitteen ominaisuuksista on AIS Super Night -tila, jossa 48 megapikselin pääkameran avulla voidaan kuvata kirkkaita ja selkeitä valokuvia tilanteissa, joissa valoa ei ole kovin paljoa saatavilla. Kun Honor 9X Pron suuri 1/2″-kamerasensori ja kuvankäsittelyprosessori (ISP) sekä HDR-kuvausalgoritmit yhdistävät voimansa, voidaan taltioida upeita yökuvia, joita ei aikaisemmin alle 300 euron puhelimella ole voinut kuvata.

Uutena kameravaihtoehtona Honor 9X Prossa on 8 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera, jolla pystytään taltioimaan aikaisempaa laajempia kuvia 120 asteen kuvakentällä. Ultralaajakulmakamera on erinomainen vaihtoehto kuvattaessa muun muassa maisemia tai ahtaita sisätiloja. Puhelimesta löytyvällä 2 megapikselin kamerasensorilla pystytään taltioimaan trendikkäitä muotokuvia, joissa kuvattavan kohteen tausta on sumennettu niin kuin kuva olisi otettu järjestelmäkameralla.

Honor ei ole unohtanut myöskään videokuvausta, sillä Honor 9X Pro tukee uutta AI-videovakautusta, jonka avulla on mahdollista taltioida vakaita videoita jopa vaikeissa valaistusolosuhteissa. Nuoria kuluttajia Honor 9X Prossa varmasti ilahduttaa tyylikkäästi laitteen sisältä ylösnouseva 16 megapikselin pop-up-etukamera. Kamera on suunnattu vahvasti täydellisien selfieiden taltioimiseen, joten selfiekuvien laadusta ei tarvitse tinkiä.

Honor 9X Pro nyt myynnissä 269 euron hintaan – ennakkotilaajille kuulokkeet kaupan päälle!

Honor 9X Prosta mielenkiintoisen sekä houkuttelevan tekevät erityisesti puhelimen tekniset ominaisuudet, mutta myös ulkoinen toteutus. Laite on valmistettu kaksinkertaisesta 3D-lasista, joka tuo puhelimeen premium-tuntumaa. Violetissa Phantom Purple -versiossa Honor on toteuttanut energisen takaosan, jossa on X-kuviointi ja se näyttää eri valoissa hieman erilaiselta. Violetin version ohella Honor 9X Pro on saatavilla myös mustassa Midnight Black -värissä. Puhelimen yksityiskohtaisemmat tiedot löytyvät Honorin tuotesivuilta.

Honor 9X Pron ennakkomyynti on käynnistynyt 4. syyskuuta ja toimitukset alkavat 14. syyskuuta. Uutuuspuhelimen hinta on Suomessa 269 euroa. Ennakkotilaajille on tarjolla myös kaupan päälle Honorin uudet Magic Earbuds -täyslangattomat kuulokkeet, jotka voi lunastaa Honorhetki.fi -sivustolta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  2 Kommenttia

  1. Eli Googlen Play -palvelut ja sen kautta hyöty- ja pelisovellusmaailma eivät tuossa ole saatavilla tai eivät toimi välttämättä luotettavasti. Suomalaisen arjen hyöty-mobiili-sovellukset ja asiointisovellukset, oppilaitosten käyttämät sovellukset ja monet muut mobiilipankeista lähtien eivät ole käytettävissä tuossa, sekä monet suositut huipppupelit ovat tuolla myös tavoittamattomissa.

   1. Apkmirror on ratkaisu.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Sponsoroitu