HonorYleinen

Honor Band 9 -aktiivisuusranneke julkaistiin globaalisti – Suurempi näyttö, 14 päivän akku sekä kattavat terveys- ja urheilutoiminnot

Honor Band 9

Honor on esitellyt kaikessa hiljaisuudessaan globaaleille markkinoille uuden Honor Band 9 -aktiivisuusrannekkeen. Kyseessä on seuraaja Honor Band 7 -laitteelle, ja nyt uudistuksia on saatu vain muutamia.

Laite on valmistettu muovista ja tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat violetti, musta ja sininen. Mitoiksi Honor kertoo 43 x 27,88 x 9,49 millimetriä ja painoa on 16,3 grammaa ilman ranneketta. Honor Band 9 on saanut 5 ATM -luokituksen mukaisen vedenkestävyyden, joten sen kanssa voi mennä esimerkiksi uimaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 1,57 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näyttö on siis 0,1 tuumaa suurempi kuin edeltäjässä. Tarkkuutta näytöllä 402 x 256 pikselin verran. Näytön luvataan tarjoavan myös 60 hertsin virkistystaajuuden. Kellon tyyliä voi vaihtaa vaihdettavilla rannekkeilla tai monipuolisilla kellotauluilla.

Lataus onnistuu magneettisen latausportin avulla, ja sitä varten aktiivisuusrannekkeen mukana toimitetaan oma latausalusta. Lataus tapahtuu 5 watin teholla. Akun kesto on 14 päivää parhaimmillaan, mutta 10 päivää peruskäytössä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Band 9 toimii yhdessä Android 9, iOS 11 tai sitä uudempiin käyttöjärjestelmiin perustuvien laitteiden kanssa. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.3 -versio. Honor Band 9 yhdistetään Honor Health -sovellukseen, joka kerää laitteen tarjoamat tiedot yhteen paikkaan. Honorin mukaan laite auttaa löytämään hukkuneen puhelimen Find Phone -ominaisuudella, jonka lisäksi sitä voidaan käyttää puhelimen kameran etälaukaisimena, musiikin hallintaan tai ilmoituksien näyttämiseen.

Tuettuna on tutut terveys- ja urheilutoiminnot. Honor Band 9 mittaa sykettä, seuraa unta sekä laskee askelia. Mukaan on saatu myös Fitness Age -ominaisuus, joka arvioi käyttäjänsä iän liikuntasuorituksien perusteella. Tuettuna on yhteensä 96 erilaista urheilutilaa, joista 11 on ammattitason tiloja ja 85 on kustomoituja tiloja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Honor ei ole kertonut Honor Band 9:n tarkkaa hintaa. Aikaisemmat Honorin aktiivisuusrannekkeet ovat olleet Euroopassa myynnissä noin 60 euron hinnalla, joten suurta muutosta ei todennäköisesti nytkään nähdä.

Lähde: Honor Band 9 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor