OnePlusYleinen

OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro saivat Android 14 -päivityksen Suomessa

OnePlus 9 Pro ja OnePlus 9

OnePlus jatkaa tasaisen varmana Android 14 -päivityksen jakelua yhtiön vanhoille puhelimille. Tällä kertaa jakelu on laajentunut OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimille Euroopassa ja myös Suomessa. OnePlus on päivittänyt jo useita huipputason ja Nord-malliston puhelimiaan uusimmalla Android 14- ja OxygenOS 14 -päivityksellä.

Vaikka päivitys on saatavilla Euroopassa, niin sitä jaetaan silti hieman porrastetusti. Aluksi päivitys on saatavilla käyttäjille, jotka ovat osallistuneet OxygenOS 14 -päivityksen beetatestaamiseen. Tämän jälkeen jakelua laajennetaan vaiheittain muille käyttäjille. OnePlus 9 -puhelimelle päivityksen versionumero on ”LE2113_14.0.0.501(EX01)” ja OnePlus 9 Prolle päivityksen versionumero on ”LE2123_14.0.0.501(EX01)”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen saatavuuden omalle laitteelle voi käydä tarkistamassa asetusvalikon kautta menemällä: Asetukset > Tietoja laitteesta > OxygenOS. Jos päivitystä ei malta odottaa, niin sen pystyy asentamaan myös OxygenOS Updater -sovelluksen kautta.

Android 14 tuo itsessään joitakin huomattavia uudistuksia OxygenOS 14 -käyttöliittymään, mutta OnePlus on itse kertonut uuden ohjelmiston tarjoavan aikaisempaa älykkäämmän ja kätevämmän käyttökokemuksen. Android 14 -version uudistuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OxygenOS 14 -käyttöliittymän kohokohtana on Trinity Engine, joka sisältää kuusi teknologiaa. Trinity Engine on suunniteltu selviytymään vaativista skenaarioista, kuten sovellusten moniajosta ja pitkäaikaisesta käytöstä. Mukana on myös parannuksia yksityisyyteen, käyttöliittymään sekä moneen muuhun osa-alueeseen. OxygenOS 14:n uudistuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

OnePlus on nyt myös jakanut erillisen lyhyemmän päivityslokin siitä, mitä nyt jakoon laitettu päivitys pitää sisällään:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset:

 • Järjestelmä
  • Sisältää helmikuun 2024 Android-turvapäivityksen järjestelmän turvallisuuden parantamiseksi.
  • Parantaa järjestelmän vakautta ja suorituskykyä.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa aiheuttaa jotkin sovellukset kaatumaan.
 • Viestintä
  • Parantaa matkapuhelinverkkojen yhteyksien vakautta.
 • Yhteydet
  • Parantaa Wi-Fi-yhteyksien vakautta.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus