MotorolaYleinen

Tunnettu vuotaja paljasti: Motorola Edge 50 Fusion tulossa pian – Tässä ovat avainominaisuudet

Motorola Edge 30 Fusion

Motorola on kertonut julkaisevansa uusia tuotteita 3. huhtikuuta järjestettävässä tilaisuudessa Intiassa. Vuodoissa on aikaisemmin nähty Motorola Edge 50 Pro -huippupuhelin, mutta Motorola näyttää valmistelevan myös edullisempaa jäsentä Edge 50 -mallistoon.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on jakanut X-palvelussa ensimmäisiä tietoja Motorola Edge 50 Fusion -puhelimesta. Motorola julkisti pari vuotta sitten Edge 30 Fusionin, mutta Fusion-mallia ei nähty Edge 40 -mallistossa viime vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Blassin julkaisemien tietojen mukaan Edge 50 Fusion tarjoilisi keskiluokan ominaisuuksia, mutta myös yllättäviä ratkaisuja. Puhelimen koodinimen kerrotaan olevan Motorolalla sisäisesti ”Cusco”.

Puhelimessa olisi 6,7 tuuman kokoinen pOLED-näyttöpaneeli sekä Qualcommin kehittämä Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Takaosan pääkamera olisi tarkkuudeltaan 50 megapikseliä ja etuosassa olisi 32 megapikselin selfiekamera. Puhelimeen odotetaan myös 5000 milliampeeritunnin akkua sekä 68 watin pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuoto paljastaa Motorola Edge 50 Fusionin saavan myös IP68-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden. Puhelimessa on myös Gorilla Glass 5 -lasipinnat. Väriversioita on tulossa ainakin kolme, jotka ovat Peacock Pink, Tidal Teal sekä vegaaninahkainen Ballad Blue.

Toistaiseksi Motorola Edge 50 Fusion -puhelimesta ei ole vuotanut mitään muuta, joten myöskään kuvia ei ole olemassa. Puhelin saatetaan kuitenkin esitellä huhtikuun alussa.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola